четвъртък , септември 19 2024
Източник: Shutterstock

Мъжът иска момче и е ядосан, че оръдието за конфети стреля само в розово – също ядосан на жена си, защото е бременна с тризнаци:

Бъдеща майка се обърна към Reddit, за да помоли за съвет как да се справи със съпруга си, който е разстроен, че всичките му тризнаци са момичета.

Години след мъртвото раждане на първото им момченце, бъдещият баща се надяваше, че оръдието за конфети ще изстреля нещо синьо, но когато „и трите изстреляха розово“, мъжът се обезпокои и обвини съпругата си, че „е убила първия им син .“

По-късно мъжът оплюва бременната си жена, защото тя носи само момичета, признавайки, че няма „интерес от дъщери“ и отказва да създаде „близки отношения“ с която и да е от тях.

И сега жената мисли за развод…

Преди около месец 27-годишна жена сподели в Reddit за шокираща ситуация с 29-годишния й съпруг, с когото са били пет години.

Жената, написала публикацията в Reddit, описва връзката си със съпруга си като „перфектна“ и „толкова щастлива“. „Имаше чувството, че целият ни живот беше перфектен. Църква в неделя, любящ съпруг, красив дом, всичко това“, пише тя.

„Съпругът ми беше особено щастлив, когато разбра, че бебето ни е момче, тъй като винаги ми е казвал, че иска поне един син.“

За съжаление малкото момче беше родено мъртво и родителите му бяха съсипани от загубата.

„Това ме разби. Изпаднах в депресия и дори обмислях да посегна на живота си в един момент, но съпругът ми беше до мен през цялото време и преодоляхме скръбта. Нашият брак се чувстваше по-силен от всякога и животът отново започваше да се чувства добре, дори ако вече не се чувстваше идеален.

Двойката се подкрепяше взаимно и продължи да живее. В средата на 2023 г. жената сподели, че е разбрала, че е бременна с тризнаци, което беше идеално за двойката, тъй като те така или иначе искаха да имат две-три деца.

  Момиче спаси коте, което лежеше в прахоляк на улицата, докато минаваха минувачи:

„Съпругът ми и аз бяхме на луната и той беше най-грижовният и любящ съпруг“, каза тя, добавяйки, че с три на път, те „няма да трябва да търсят повече деца след това“.

През есента нарастващото семейство беше домакин на парти за разкриване на бебето и пола за семейството и приятелите, които бяха еднакво развълнувани с двойката.

„Беше като сбъдната мечта и бях толкова развълнувана от разкриването на пола. Не ме интересува какъв пол са [нашите бебета, просто исках] здрави малки бебета, но съпругът ми очевидно очакваше с нетърпение евентуално трима сина.“

Изпълнени с вълнение, жената, брат й и съпругът й се подготвиха да стрелят с три оръдия, пълни с розови или сини конфети, разкривайки пола на тризнаците.

„И тримата изстреляха розови конфети. Бях толкова развълнувана, както и брат ми, но съпругът ми изкрещя с пълно гърло и удари масата пред нас толкова силно, че тя наистина се счупи.

Разбити сърца

За съжаление, счупването на масата не е най-лошото нещо, което мъжът й е направил.

„Той ми изкрещя, че трябва да му дам поне един син, защото аз убих първия му“, пише бременната жена и продължава да обяснява, че е сърцераздирателно, че съпругът й я обвинява за смъртта на сина им. 

„Тогава избухнах в сълзи. „Раждането на мъртво дете на нашия син ме шокира толкова много и част от мен почувствах, че вината е моя.“ Брат й се намеси и след това беше набелязан от съпруга й, който го отблъсна.

 „Така че брат ми ме дръпна [в къщата], където плаках в хола, докато майката на съпруга ми се опитваше да го успокои. Можех да го чуя как крещи отвън, че трите дъщери са твърде много, че не иска четири деца, но иска и син.

  Вече 5 години, откакто моите родители не си говорят с мен, защото се омъжих против волята им:

Раздава омраза

Откакто обяви пола, жената казва, че отношенията й със съпруга й не са се подобрили. Вместо това те спаха в отделни спални и когато имаше някакво взаимодействие, „той очевидно е разстроен и ядосан и се опитва да спори с мен“.

Тя каза: „Опитах се да говоря с него за това и го попитах как ще бъде с трите ни дъщери, но той ме оплю и ми каза, че ще им осигури подслон и храна, но той не се интересува от дъщери и не планира да има близки отношения с тях. Тогава сключих сделката да се разведа с него и снощи плаках, докато заспя.

Бъдещата майка споделя, че не работи и е финансово зависима от съпруга си. Тя не знае как ще отгледа трите си деца и как ще си намери работа, която да я подкрепи по пътя й на самотна майка.

„Не искам дъщерите ми да растат в домакинство без любов. Където родителите им постоянно се карат и баща им не ги обича“, добавя тя.

Питайки хората за съвет в Reddit, тя пита:. „Не знам какво да правя, защото се страхувам, че разводът ще бъде твърде смело решение… Какво да направя?“

Много потребители предупреждават, че тя ще бъде следващата цел на гнева му.

Някой в ​​Reddit споделя:. „Изследвано е, че удрянето на предмети близо до човек е начин да се каже, че това може да сте вие. И след време… ще бъде така.”

Потребителите на Reddit препоръчват развод

По-голямата част посочиха шокиращите обвинения, докато той обвиняваше жената, че е убила сина й и я молеше да го напусне.

„Той ви обвини за мъртвото раждане на вашето бебе и ви оплю!! Не можеш да останеш с този човек!“ . Коментарът продължава: „Той имаше предвид всичко, което е казал, защото все още не иска да говори с теб. Помисли за това. Той те оплю, сякаш си боклук за нещо, над което нямаш контрол… Не можеш да останеш с него. Трябва да знаеш това.

  Новородено момче чупи шокиращ рекорд при раждане:

Трети потребител изрази съболезнованията си, като написа: „Много съжалявам за сина ви – моля, знайте, че вината не е ваша. Това, което съпругът ви каза (и) това, което направи, е наистина презряно. И само това е причина да прекратите брака си.

Четвърти споделя: „Не е толкова просто да иска син. И да ви обвинява за мъртвороденото дете . И да ви казва направо, че не иска да бъде добър баща на тези деца.“

Междувременно други потребители напомнят на жената, че сперматозоидите определят пола на бебето.

„Спермата е тази, която определя хромозомата за установяване на [пол]. Така че това е причината те да са момичета“, пише един. „…напълно негова вина. Полът се определя от спермата на бащата.

Въпреки че може да не е сигурна как ще издържа себе си и трите си деца,жената отказва да подложи малките си дъщери на омразен баща:. „В момента, в който съпругът ми каза, че съм убила сина ни.. „Почувствах, че съм изгубила цялата си любов и не искам дъщерите ми да живеят в такова домакинство.“

Агресията на мъжа е доста притеснителна и той да обвинява майката за мъртвородения й син е напълно неуместно.

Какво мислите за тази история? Чувствайте се свободни да споделите вашите мисли в коментарите.. И тази история с приятели и семейства, за да можем да чуем какво имат да кажат другите!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *