четвъртък , септември 19 2024
sh ut te rst ock

Майка трябва да роди починалата си дъщеря – емоционалната й история трогна мнозина:

Няма как да се подготвиш за загубата на дете.

Тъгата и болката от сбогуването с човека, когото обичате най-много, могат наистина да разбият сърцето ви. Особено когато дори не сте имали шанса наистина да опознаете този човек.

Кошмар се сбъдна за Уитни Куинтън и половинката й, когато трябваше да се сбогуват с дългоочакваната си дъщеря малко след раждането.Уитни Куинтън дълги години се бореше с различни здравословни проблеми като ендометриоза и аденомиоза.

След раждането на сина й тя претърпя ужасен спонтанен аборт, но все още мечтаеше един ден да го дари с братче или сестриче.

Три години след спонтанния аборт тя беше оперирана от ендометриоза и скоро след това разбра, че е бременна отново.

Радостта беше огромна, а Уитни и партньорът й бяха много развълнувани.

Те скоро научили, че бебето е момиче, но нещо се случило по време на ултразвука в 21-та седмица от бременността, което притеснило двойката.

Отне повече от очакваното и акушерката извика колегите си на помощ.

„Докато чакахме, започнах да се притеснявам и съпругът ми се опита да ме увери, че всичко ще бъде наред. Мозъкът ми препускаше, мислейки за всички неща, които можеха да й се случат и колко се страхувах“, написа тя в публикацията си в уебсайта Love What Matters.

„Паднах на колене и изкрещях“

Лекарят влезе в стаята и ни каза, че сърцето на момичето не е на правилното място. Тя също имаше само един бъбрек, дефектни кости и ръцете и краката й не растяха правилно.

  Тя роди едва на 13 години: „Със сина ми сложихме заедно протези“ (видео):

„Тогава тя каза направо: „Можете да прекратите бременността за още три седмици, ако не можете да се справите“.

Уитни си спомня как е крещяла при новината.

„Крещях по начин, който не знаех, че мога. Паднах на колене и продължих да крещя. Сълзите се стичаха по бузите ми”, пише тя.

Сълзи всеки ден

Тя казва, че следващите две седмици са били ужасни.

И Уитни, и съпругът й бяха тъжни, объркани и уморени. Те отидоха на много различни изследвания и прегледи в болница и научиха, че момичето ще има много труден живот, ако изобщо оцелее.

Беше им казано, че най-вероятно ще има други здравословни проблеми, които те все още не са разпознали.

„Аз и съпругът ми плакахме ден и нощ. Имахме чувството, че нямаме какво да дадем. Егоистично искахме да ги имаме. За нас тя беше идеална, въпреки че имаше толкова много здравословни проблеми. Това не беше важно за нас. Но като родител научаваш, че не става дума за това кое е най-добро за теб, а кое е най-добро за нея и какво би искала тя.“

Родителите се обръщат към Бога

Двойката се обърна към Бог за окончателно решение. Те започнаха да се молят усилено, надявайки се да получат яснота относно правилното решение.

Уитни описва времето за молитва, което тя и съпругът й са имали заедно през това време, като едно от най-силните преживявания в техния брак.

„Два дни по-късно се разбрахме нито тя, нито аз да страдаме повече. Раждането беше планирано за няколко дни по-късно и когато дойде вечерта, щяха да ми дадат лекарства за предизвикване на раждане. Бих я доставил на следващия ден.

  Почувствала се странно, когато ѝ дали бебето-Месец по-късно поискала ДНК тест:

Тя обяснява, че това е най-лошото гадене, което е изпитвала в живота си. Зрението й се замъгли и тя дори започна да се страхува за живота си.

„Събудих се и акушерката влезе да ме провери. Още спях, когато се роди дъщеря ни Руби-Джо. Докторът влезе да вземе малкото й, 500 грама безжизнено тяло и бях в пълен шок”.

Уитни беше залята от вълна от вина, гняв и тъга.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Следните изображения съдържат чувствително съдържание!

Видео: https://www.instagram.com/reel/CzSTA1Mx8-e/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2f52193a-734c-43ff-8e80-5b0217e995c7

Трогателни думи от съпруга

Тогава съпругът й каза няколко думи, които тя никога няма да забрави.

„Всичко е наред, ти го направи. Тя най-накрая си е вкъщи и се чувства добре. Тя е на небето с нашето семейство и вече не изпитва болка. Толкова се гордея с теб“, каза той.

В ретроспекция двойката научи, че сърдечният дефект на момичето несъмнено би означавал сигурна смърт, ако бяха избрали да забременеят.

„Беше тежка новина, но беше облекчение да знаем, че сме взели най-доброто решение за нея.

Скръбта по момичето остава непрекъсната и до днес.

„Това е в нашето семейство и един ден всички ще се съберем отново в рая. Ще я прегърна и ще знам, че тя ще ни благодари, че я освободихме от страданието. Ще й благодарим, че ни научи да се обръщаме към Бог, да се грижим повече и да бъдем там, за да повдигаме другите в техните трагедии.“

Почивай в мир, Руби Джо.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *