петък , септември 20 2024

Растения, които да държите до входната врата: Блокирайте отрицателната енергия и привличайте богатство:

Една от най-важните части на дома според фън шуй е коридорът и антрето, тоест частта до входната врата

Всички знаете колко добри неща могат да направят растенията и колко важни са те за околната среда. Някои от тях не само имат голям ефект върху здравето , но и носят пари и благополучие .

Древната китайска наука за балансиране на баланса и хармонията в жилищното пространство казва, че определени растения трябва да се държат близо до входната врата.

Според фън шуй, една от най-важните части на дома е антрето и антрето, тоест частта до входната врата.

Смята се, че това пространство е филтър за енергията, която влиза и излиза от дома и затова е важно да му обърнем специално внимание, за да запазим възможно най-много добра чи енергия в дома.

Някои стайни растения могат да ни помогнат в това, като става дума за растения, които почистват енергията, привличат успех, изобилие и щастие. Препоръчва се в тази зона да се намират растения със заоблени и меки листа и да се избягват тези с остри листа, като кактуси.

Според фън шуй това са най-добрите растения за коридор:

 

Пахира

Смята се, че това растение предпазва от негативна енергия, която може да навлезе отвън и се нарича още парично дърво, затова се смята, че носи богатство и изобилие.

Палма арека

Това растение има изящни и красиви листа, за които се смята, че блокират лошите гледки и токсичната енергия. Те обаче са склонни да имат широки листа. Това означава, че трябва да имате широко пространство до главната врата, за да поставите растението.

  72 часа преди смъртта си хората започват да говорят за нея:
 

Бамбук

Бамбукът е едно от най-популярните щастливи растения във фън шуй. Смята се, че не само носи късмет, но и премахва лошия късмет.

Домашна папрат

Страхотна билка, за която се смята, че отблъсква токсичната енергия и предотвратява навлизането на негативни вибрации в дома ви. Те изглеждат буйни и изискани за модерен дом. Недостатъкът е, че листата им могат да заемат значително място.

 

Красула

Красулата е богато изглеждащо растение със сочни листа. Тяхната символика на богатство ги прави толкова подходящи за входни врати. Те са просто растения, които привличат богатство и могат да донесат повече пари на всеки, който желае да се грижи за тях.

Златисто пълзящо растение

Смята се, че пълзящото растение носи пари, енергия на изобилието и почиства енергийния поток. В идеалния случай трябва да държите пълзящото растение на висок рафт или във висяща саксия, така че листата му леко да падат.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *