четвъртък , септември 19 2024

Порното вече не е модерно: Ето какво правят младите жени, за да се вълнуват

По-младите поколения, са известни с това, че правят повечето неща по различен начин от по-старите поколения и това очевидно включва сексуални афинитети.

И тези сексуални афинитети, вместо да гледат видеоклипове с явно съдържание , са свързани с акустични стимули – по-младите поколения, особено жените, сега най-често да слушат аудио-еротика.

Веднага след като светът прие факта, че жените също гледат порно филми, тенденцията се промени – аудио порното се роди по време на карантината, а сега и по-младите дами го приеха.
Експертите казват, че това им дава специално изживяване на цялото тяло, което позволява на въображението им да се развихри, докато се приспособяват към физическо удоволствие.

– Интересът към аудио-порно ни позволи да продължим естествения си интерес към секса за вълнение – каза Ана Ричардс, основател и главен изпълнителен директор на Frolicme.com.

Ана твърди, че е вкоренено в хората да искат да консумират сексуално съдържание, но начинът, по който имаме достъп до него, се променя; като мозъкът е най-големият полов орган.

Анна каза, че поколението Z има достъп до аудио порнография само с няколко щраквания.

– Смартфоните ни предоставят просто и много достъпно слушане на такива невизуални опции, свързвайки фантастични видения направо с мозъка ни – коментира тя.

Той твърди, че през първите шест седмици след карантината през март 2020 г. е отбелязал 48-процентно увеличение на броя на слушаните аудио порнографски истории на уебсайта му, като 61 процента са жени.

Друг стартиращ бизнес, ръководен от жена, наречен Dipsea, също е много популярен в момента. Приложението е пълно с кратки истории, вариращи от пет до 20 минути.

  Как точно се поставя дафинов лист в портфейла за привличане на парични потоци:
Вълнува се от акустиката

Компанията стартира по време на карантина като начин за „фокусиране на жените върху телата им чрез насочвано сексуално аудио“.

Съоснователката на Dipsee Джина Гутиерес каза пред Vogue, че „сексуалността“ трябва да бъде в същата категория за здраве като „упражненията и медитацията“, за да събудите всички сетива.

– Аудио еротиката ви дава възможност да почувствате нещо по-чувствено – каза тя. Ана, от друга страна, коментира, че аудио еротиката помага да се премахнат проблемите около масово произвежданата екстремна порнография.

– Често задаваните въпроси за съгласие, експлоатация и насилие не преобладават в аудио порнографията, като по този начин предоставят на слушателя безопасно убежище за сексуално изследване – заключи тя, съобщава Daily Star.

Прочетете също

Булката изгонила свекървата от сватбата. Тогава младоженецът взел микрофона в ръка

Булката изгонила свекървата от сватбата. Тогава младоженецът взел микрофона в ръка:

Какви ли нe ситуации ни прeдоставя живота! Тази поучитeлна история сe случила в рeсторанта, къдeто …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *