четвъртък , септември 19 2024

Жена разбра, че е бременна 15 часа преди да роди:

41-годишна британка внезапно получила стомашни болки, докато била на пазар със съпруга си.

Въпреки че Аманда Рос мислела, че спазмите се дължат на неразположение, тя посетила личния си лекар, който я препратил към акушерка. Минути по-късно жената разбрала, че е бременна в седмия или осмия месец и била върната у дома, съобщава „Дейли мейл“.

Часове по-късно обаче тя се върнала в здравното заведение заедно със съпруга си, който има две деца от първия си брак и дори внуци.

След като била прегледана, Аманда била изпратена в родилното отделение на Южната болница в Бристол, където специалистите забелязали, че пулсът на нероденото дете сериозно се забавя.

Било направено Цезарово сечение, а 80 минути по-късно дъщерята на Аманда се появила на бял свят. Майката останала в болницата шест дни, а след това се прибрала в дома си в град Йет, Южен Глос.

„Първоначалната ми реакция, след като ми казаха, че съм бременна, беше пълен ужас. Казах си: „Господи, можех да направя това преди десет години, но сега съм в началото на 40-те“. Беше огромен шок и все още не мога да повярвам. Ще ми трябва малко време да свикна с мисълта“, споделя тя пред британския сайт.

източник

  Ноктите ни предупреждават първи – 8 промени в ноктите, които сочат сериозни здравословни проблеми:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *