четвъртък , септември 19 2024

Трябва да държите тези растения до входната врата, те блокират отрицателната енергия, привличат богатство:

Според древната китайска наука за балансиране на баланса и хармонията в жилищното пространство определени растения трябва да се държат близо до входната врата. Една от най-важните части на дома според фън шуй е коридорът, антрето или частта до входната врата. Смята се, че това пространство е филтър за енергията, която влиза и излиза от дома, така че е важно да му обърнете специално внимание, за да запазите възможно най-много добра чи енергия в дома.

В това могат да ни помогнат стайни растения, които почистват енергията, привличат успех, изобилие и щастие. В това пространство се препоръчват растения със заоблени и меки листа, а тези с остри, като кактуси, трябва да се избягват.

Това са най-добрите фън шуй растения за коридора:

Пахира

Смята се, че това растение предпазва от негативна енергия, която може да навлезе отвън и се нарича още парично дърво, затова се смята, че носи богатство и изобилие.

Палма арека

Това растение има изящни и красиви листа, за които се смята, че блокират лошите гледки и токсичната енергия. Те обаче са склонни да имат широки листа. Това означава, че трябва да имате широко пространство до главната врата, за да поставите растението.

Бамбук

Бамбукът е едно от най-популярните щастливи растения във фън шуй. Смята се, че не само носи късмет и премахва лошия късмет.

Домашна папрат

Страхотна билка, за която се смята, че отблъсква токсичната енергия и предотвратява навлизането на негативни вибрации в дома ви. Те изглеждат пищно изискани за модерен дом. Недостатъкът е, че листата им могат да заемат значително място.

  Винаги ги изхвърлях, а точно те ми спасиха живота:

красота

Растението крассула е богато изглеждащо растение със сочни листа. Тяхната символика на богатство ги прави толкова подходящи за входни врати. Те са просто растения, които привличат богатство и могат да донесат повече пари на всеки, който желае да се грижи за тях.

Златисто пълзящо растение

Това е растение, за което се смята, че носи пари, енергия на изобилието и чист енергиен поток. Идеално е да го държите на висок рафт или във висяща саксия, така че листата му леко да падат.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *