четвъртък , септември 19 2024

Жена е хваната в престъпление да зарязва кучетата си:

Когато една жена беше хваната на местопрестъплението да изхвърля четирите си кучета, случаен минувач я помоли вместо това да ги остави в развъдник. Само секунди по-късно камерата улови безсърдечната постъпка.

Всички кучета заслужават безопасен дом с любов, топлина, храна и грижи.

Често ги описват като най-добрите приятели на човека и истината е, че несъмнено са такива. Кучетата са лоялни, обичат да играят, обичат да ни придружават на разходки, насреща са, когато се чувстваме унили и показват любов по много различни начини.
Разбира се, всички кучета са различни, но едно е сигурно, че при подходящи условия едно куче може да се превърне във фантастичен най-добър приятел и любим член на семейството. Но за съжаление не всички кучета получават сигурността и любовта, които заслужават. Жена, хваната в крачка да изхвърля кучетата си.

Всеки ден кучетата са подложени на насилие, пренебрегване, използвани за експерименти с животни и други ужасни неща. Някои, които са осиновили животни, също избират просто да се откажат от тях.

Точно това се случи преди време в САЩ, когато жена беше хваната на крака от случаен минувач, докато зарязва четирите си кучета. Случайният минувач предпочел да извади мобилния си телефон и да започне да снима.

Във видеото можете ясно да видите как жената, която снима, умолява собственичката на животните да не изхвърля кучетата й, а вместо това да постъпи правилно и да ги предаде в приют за животни. – Можете да ги оставите като бездомни в приют за животни и е безплатно, казва тя и описва къде е най-близкият приют.

Секунди по-късно тя прави непростимото.

Но въпросният въпреки това продължава да разхлабва каишките на кучетата. И да ги изкарва насила от колата, в която седят и няколко пътници.

  ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕТИРИ СЪСТАВКИ - Този деликатес ще зарадва всеки, който го опита, и е ДВА ПЪТИ НАЙ-ЕВТИНИЯ от всички останали:

– Писна ми от хора, които си оставят кучетата тук, казва смелият любител на животните… И продължава да убеждава жената да постъпи правилно:

– Усеща се, че ги е страх. Те няма да отидат. Те не знаят как да се справят,казва тя. В същото време безсърдечната жена скача в колата си, затръшва вратата и бързо потегля без четирите си кучета. Пътник седи на задната седалка и сочи към жената.

Тук можете да видите целия ход на събитията: 

Такова нещо не трябва да се случва!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Един коментар

  1. Thanks , I have just been searching for info about this topic for
    a long time and yours is the best I have came upon so far.
    But, what about the conclusion? Are you certain about the source?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *