четвъртък , септември 19 2024

Пенсионерка взела 38 години по-младо момче, но вижте в какво се превърна животът й:

Пенсионерка от Великобритания мислела, че 25 години след като приключила първия си брак, най-накрая ще й се усмихне щастието, така че се оженили с младо момче, което се запознала в социалните мрежи.

64-годишната Патриция Хоскок се омъжила за Мондера Миюрис от Тунис, с когото се запознала чрез интернет, въпреки че той бил само на 26 години.

– Третираше ме като кралица, отнасяше се добре, а и сексът беше страхотен, казва тя за световните медии добавя, че химия се усещала още преди да се запознаят лице в лице. Момчето я обсипвало с комплименти и тя знаела, че е лудо влюбен в нея.

Въпреки това, тя скрила от него, че последните 12 години от живота си прекарала в инвалидна количка.

– Когато се срещнахме това не му попречи, въпреки че се страхувах какво ще каже. Аз платих вечерята с оглед на това, че е много млад и не печели много. И моите дъщери бяха щастливи за мен. Купих сватбена рокля и пръстени, казва тя.

Те се оженили през 2012 – Даде ми кутия с подарък, мислех, че е пръстен. Когато отворих вътре имаше изкуствени мигли. Каза ми, че добре биха ми стояли. След това получи временна виза и изчезна. Не го видях осем месеца, казва тя.

Така мечтата на тази пенсионерка се превърнал в кошмар, така че решила да сподели историята на световните медии. Казва, че младият младоженец й взел всички пари, така че сега тя се бори да скърпи двата края.



източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *