четвъртък , септември 19 2024

Маратонец спасява бездомно коте по време на състезанието – страничен наблюдател му дава дом:

Участничка в Чикагския маратон се отказа от рекордно завършване, за да спаси бездомно коте, което намери на трасето.

Историята стана по-сладка, когато сред зрителите отстрани на пътя тя намери Андреа Малдонадо, който извика, че ще даде нов дом на котето.Маратонката Сара Бохан беше на път да постигне личен рекорд, когато взе решение по средата на състезанието, което показа на нейните спонсори PAWS Chicago, че са подкрепили правилния бегач.

Зарязвайки рекорда, Бохан спря, когато на една ръка разстояние от мястото си близо до пътя по време на Чикагския маратон през 2023 г. тя видя малко бяло лице, сгушено под купчина листа. Винаги е имало шанс атлетът да е оставил малкото момче и да се е надявал майка му да се появи, за да го отведе за гушата, но с две собствени котки спасители у дома, това беше слабо.

Вместо това тя реши да измине останалата част от игрището, като нежно сгуши котето от 1 килограм, докато не се сблъска с приятел и друг любител на животните Джия Нигро, който помогна на Бохан да се опита да намери някой сред тълпите от зяпачи, който да вземе котето от ръцете им, така че да може да завърши.

Тогава Нигро и Бохан минават покрай бръснарница в квартал Пилзен в Чикаго и намират семейна група, събрана там.

„Бяхме отстрани и се забавлявахме“.. Спомня си майката на 4 Андреа Малдонадо, „и изведнъж едно момиче дойде при мен с коте.“

https://www.instagram.com/p/CyMGgFeOPn1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=adbc48d0-10c7-4852-984d-644c9ce49f7d

PAWS Chicago, спасителната организация, която Бохан ръководи, за да събере пари, публикува в Instagram, че искат да достигнат до Малдонадо. За да предложат безплатни ветеринарни услуги като благодарност за подкрепата на техния бегач и бездомното коте.

  Не съм виждалa синовете си от години. И те не ми липсват нито за миг, защото:

Малдонадо беше информиран за тяхното предложение и ги взе, като доведе малкия човек за преглед. Макар и с поднормено тегло, той получи чисто здраве след ваксинации, микрочипиране и лечение срещу бълхи/кърлежи.

„Каспър“, както сега го наричат ​​в дома си с Малдонадо, съпруга й Тони, децата Ема, Елиз, Евелия и Енцо и техните две котки и едно куче, беше обект на повече от 350 медийни истории в повече от дузина езици.

„Нашите момичета го обичат“, каза Малдонадо пред Business Insider. „Нашето семейство го обича. Кучето ни го обожава.”

Бохан завърши маратона на 3 часа и 33 минути тази година. Казва, че следващата година ще отиде отново за този рекорд.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *