четвъртък , септември 19 2024

7-годишно момиченце с ампутирани крака гради кариера на модел:





Удивителна любов към живота демонстрира седемгодишната Дейзи Мей Деметра от Бирмингам, на която били ампутирани двата крака. Наличието на протези не я направило заложница на четирите стени. Даже точно обратното.

Когато Деметра се родила, й била поставена диагнозата „фибуларна хемимелия“. Заради аномалното развитие на долните крайници лекарите предложили да я ампутират под коленете и да й поставят протези.

Сега момичето има няколко комплекта „изкуствени крака“, с които сякаш се придвижва на своите собствени крака. При това сменя всяка протеза много бързо, буквално за пет минути.

Момичето живее пълноценен живот точно както и нейните връстници: ходи на училище, спортува, играе си на детската площадка, бяга и скача.

Тя не смята за себе си за някаква особена и не се замисля за това дали се вписва в тълпата или не.

Родителите на Дейзи-Мей Деметра решили да подкрепят всички, на които е поставена такава диагноза, затова създали акаунт на момичето в социалните мрежи, където слагат снимки за нейните постижения. Те са удивителни и предизвикват възторг!

На една от снимките Деметра е на подиума като модел. Това е станало възможно, след като баща й Дейзи Алекс изпратил снимка на модна агенция.

Така че сега момичето е усвоила и тази сфера на дейност: снима се в рекламни клипове, фотосесии, демонстрира дрехи. Модната й кариера се развива много успешно.

Своите постижения Деметра разглежда като нормален естествен процес, оставайки си обикновено и непосредствено дете.

Нейната активност и енергичност се предават на всички, които са до нея. Седемгодишното дете показва, че може да се наслаждаваш на живота при всякакви условия.

  Осиновена преди 25 г. от американци жена от Северозапада разтърси мрежата с историята си

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *