четвъртък , септември 19 2024

Крал Чарлз III и съпругата му Камила бяха сериозно замеряни с яйца в Йоркшир

Крал Чарлз III беше на посещение в Йоркшир, където се случиха неприятни събития. Кралица Камила придружаваше съпруга си.

Публиката аплодира краля и кралицата на новото събитие. Точно когато Чарлз поздравяваше и разговаряше с хората, изведнъж към него от тълпата започнаха да летят сурови яйца. Като по чудо никой от тях не уцелва монарха.

Арестуваха неизвестен протестиращ, който хвърлял яйца по краля. Четирима полицаи събориха мъжа на земята, а той продължи да скандира:

„Тази страна е построена върху кръвта на роби. Междувременно публиката, която се събра да гледа кралските особи, скандираше „Бог да благослови краля“ и „Засрамете се“. Видеото беше публикувано от Daily Mail.

Чарлз III не разбра веднага какво става и когато беше подканен, той бързо се огледа и видя яйца на земята, но едва реагира.

Чарлз продължи с традиционната церемония на кмета за официално посрещане на монарха в Йорк Сити, докато полицията отведе мъжа до чакаща полицейска кола. Кралят и кралицата не изглеждаха впечатлени и продължиха пътя си, за да поздравят някои от хората в тълпата.

Това не беше първият неловък момент в краткия му мандат на поста. През първата седмица от управлението си крал Чарлз III имаше две публични изблици.

  Няма начин да намерите всичко: Само 4% от хората могат да видят 25-те грешки в тази снимка:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *