четвъртък , септември 19 2024

Тези симптоми показват, че имате непоносимост към бирата:

Ако обичате да пиете бира и да се наслаждавате на вкуса й, но след известно количество се чувствате замаяни, подути или ви боли странно стомахът, това не означава непременно, че сте прекалили. Въпреки че бирата има хранителна стойност, нейният състав и структура не са подходящи за всеки и могат да бъдат непоносими за храносмилателната система,за още интересни статии натиснете тук.

Леко замаяност и тревожност

Когато пиете нормално количество бира и почувствате тези симптоми, вероятно имате непоносимост към ечемик, хмел или мая, съобщава Index.

Подуване на корема и диария

Ако се чувствате подути, когато пиете бира и често получавате диария, очевидно тялото ви не понася популярната напитка и съставът й не е подходящ за вас. Не се отчайвайте, има много други напитки, на които да се насладите.

По принцип, ако се храните здравословно и нямате други проблеми, свързани с храносмилателната система, и след пиене на бира усещате неприятни симптоми, тогава почти сигурно става въпрос за непоносимост към бирата и нейния състав. Прочетете също кои шест типа хора не трябва да пият бира .

  Никога не се предават: Тези зодии най-много обичат да спорят:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *