четвъртък , септември 19 2024

Жени в социалните мрежи споделят причините, поради които не искат деца:

Разходите за отглеждане на деца също се разглеждат като определен недостатък на майчинството и много здравословни проблеми попадат в списъците против забременяване.

Някои жени знаят, че искат да бъдат майки от ранна възраст, други не са напълно сигурни, а някои знаят без капка съмнение, че децата просто не са за тях. Въпреки че все още може да изглежда табу да кажеш, че не искаш деца, все повече и повече жени избират да живеят живот без деца. Официалните данни на ONS показват, че повече жени от всякога достигат 30-годишна възраст без дете,за още интересни статии натиснете тук.

Всъщност, според проучване в Обединеното кралство, повече от половината жени, родени през 1990 г., са били бездетни, когато навършат 30 години – първото поколение, което го прави, съобщава Metro.

Разбира се, има десетки причини, поради които някой може да не иска деца, а бездетните жени съставят списъци с причини, поради които абсолютно не искат да преминат през бременност, раждане или майчинство. 

TikToker @yuniquethoughts излезе с 350 убедителни причини да не стане майка, докато @thelifeofronny има 125.

Някои недостатъци, като сутрешно гадене и прееклампсия, не са изненадващи – всъщност много здравословни проблеми са попаднали в списъците против забременяване, но други са по-креативни.

Например, бебето може да излезе със зъби, не можете да ядете по време на раждането и може да развиете усещане за болка в чатала са посочени като причини да не продължите раждането. Когато се стигне до действително отглеждане на дете, те ще ви нарекат грозни, винаги губят една обувка, доносничат ви и дори може да убият някого (случайно) бяха най-големите недостатъци.

  Опитвали ли сте Френски омлет? Ето как да го приготвите:

Разходите за отглеждане на деца също се разглеждат като определен недостатък на майчинството, като една TikToker каза, че с парите, които е спестила, може да прекара една нощ в най-скъпия хотел в света или да си купи безумно количество такос.

И списъците радват бездетните жени навсякъде, като видеоклипът на @ yuniquethoughts е гледан 3,4 милиона пъти.

„Това е невероятно, благодаря ви за услугата“, написа един потребител, докато друг добави: „„Бих купил тази книга и бих я подарил на бебешки празници“.“

Тя роди 14 деца за 21 години: „Всички ни питат откъде имаме пари за всички тях…“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *