четвъртък , септември 19 2024

Никотинът остава в кръвта до три дни,но с тези храни ще го изкарате по-бързо от тялото:

Намалете желанието за пушене с натурални продукти.

Всички пушачи знаят колко трудно е да се откажат цигарите. Една от основните причини, поради които е толкова трудно да се откажат, е начинът, по който никотинът (вещество, което предизвиква силно пристрастяване) се съхранява в тялото.

 При вдишване той навлиза в кръвта и остава там до три дни след последната цигара. Има ефективен начин да стимулирате собствения си организъм в борбата с тази зависимост. Става въпрос за детоксикацията на никотина от тялото чрез храната.

Зелен чай– една от най-добрите храни, когато става въпрос за детоксикация. Помага на черния дроб да филтрира кръвта и да премахва токсините от тялото. Ако черният дроб е здрав, той може да отстрани никотина от кръвта още по-ефективно и бързо.

моркови– зеленчуци, богати на витамини А, С, В и К, които спомагат за укрепване на имунната система. Това означава, че тялото може да започне естествена борба с токсините, които преди са отслабвали нашата система.

Цитрусовите плодове – портокали, лимони и киви са страхотни добавки към детокс диета, за да ви помогнат да изхвърлите цигарите от живота си. Цитрусовите плодове са пълни с витамин С, както и витамини А и Е, които помагат за повишаване на имунитета и ви поддържат хидратирани. Здравите клетки се нуждаят от тези витамини, за да се предпазят от въздействието на тютюна.

Зелени зеленчуци– Зеленчуци като броколи и спанак като цяло са здравословни, особено когато спрете да пушите. Фолиевата киселина и витамините B5 и C в тази храна са от решаващо значение за детоксикацията на черния дроб и допринасят за укрепване на имунитета.

  Бъдеща баба отива с бременната си дъщеря на преглед, да види внучето си на ултразвук, но изпада в шок, когато..:

вода– Основната нужда и начин, който допринася за отказване от тютюнопушенето, е хидратацията. Един от основните проблеми с токсините в тютюна е, че той дехидратира клетките. Приемайки достатъчно течности, вие връщате тялото в баланс и позволявате по-бърза детоксикация. 

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *