четвъртък , септември 19 2024

Мнозина ще cе изненадат: Ето какво най-малко харесват жените в леглото, но никога няма да ви кажат:

Секс експертът Надя Бокоди пише колонки за секса и казва, че почти нищо не се е променило през последните няколко години – фалшивите оргазми и мълчанието все още са нормално явление сред жените.

„Удивителният факт е, че жените се чувстват по-сигурни, когато анонимно споделят основните си сексуални нужди в интернет, отколкото у дома с партньорите си. „По-лошото е, че жените често не се наслаждават на секса, а страдат от физически дискомфорт, безпокойство или болка“, каза тя.

В повечето случаи мъжете обичат да практикуват секс, който обикновено виждат в порно филмите – което не е много лесно и спокойно.

Проучване от 2019 г. на изследователската група Savanta ComRes установи, че повече от една трета от жените са преживели действия като дърпане за коса или пляскане по задника по време на секс, но не всички го харесват.

„Нека се изясним, не оспорвам жените, които харесват грубия секс. Добре е, ако тя иска да участва в това. Това, което ме притеснява е липсата на сексуално общуване с партньора ми. Въпреки че чувам това редовно от мъже читатели, грубо е да се каже, че решението на този проблем е в това жените просто да трябва да кажат какво ги притеснява. Освен това трябва да се запитаме защо жените не се чувстват достатъчно сигурни, за да го направят“, обяснява Надя,за още интересни статии натиснете тук.

Надя добавя, че обществото трябва да бъде проактивно в създаването на пространства, където жените могат да изразят чувствата си относно удоволствието, какво ги харесва, какво искат и какво не.

  Баща ми ни е съсед, но се прави, че не ни познава:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *