четвъртък , септември 19 2024

Поставете солта под леглото и забpавете за тези терзания:

Солта е съставка, която наистина има широк спектър от приложения, но използвали ли сте я някога в спалнята? Открийте още един лесен трик, който да ви помогне да разрешите досаден проблем.

През есента и зимата, в резултат на лоша вентилация и висока влажност, в къщата ни може да се появи мухъл. Спалнята е една от стаите в дома, за които полагаме специални грижи. Не е необходимо да напомняте на никого за редовно проветряване на стаята, смяна на спално бельо и почистване на прах.

За да не се образува на труднодостъпни места, като пространството под леглото, струва си да изсипете малко сол в контейнера. Можем също така да поставим чаша или чиния със сол на перваза на прозореца. Солта е отличен абсорбатор на влага.

Някои хранителни продукти, които използваме всеки ден в кухнята, имат редица други приложения, например лимон или сол. Последният е отличен и неинвазивен почистващ агент. Смесен с малко сода за хляб и течност за миене на съдове, той ще почисти всякаква мръсотия от порцелана.

Заслужава да се отбележи, че мухълът има лош ефект върху нашето здраве. Освен че дразни горните ни дихателни пътища, влияе зле на алергиците, но може да причини и главоболие.

  Кучетата дойдоха да изпратят милосърдна жена в последния й път:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *