петък , септември 20 2024

Билка, която предотвратява хъркането, почиства въздуха в стаята и стимулира добрия сън:

Бромелията , известна като (малък) ананас , е билка, която може да промени начина на сън и да помогне на хората да хъркат по-малко , да си почиват по-качествено и да имат по-здравословен сън .

Хъркането може да застраши здравето. Причините за хъркането може да бъдат настинка, отекла лигавична мембрана, увеличени сливици, септални отклонения или подут език, така и излишната тъкан или ръбове на мекото небце.

Дългосрочното хъркане, от своя страна, може да доведе до сериозни здравословни проблеми и дори мозъчен и сърдечен удар.

Въпреки това, учените твърдят, че има един много прост начин да спрете хъркането, а не е въпрос на някаква джаджа или операция и не струва много.

НАСА проведе научно изследване, което показва, че наличието на растения от ананас в спалнята значително намалява хъркането и стимулира добрия сън.

Билката Bromelia, известна като ананас, произвежда кислород през нощта, а не през деня, тъй като повечето билки, които подобряват качеството на въздуха, и с него съня, разкрива Veriplant World.

Също така произвеждат ергрозата на бромелаин , която успокоява хъркането при хората.

Бромелите се култивират най-много в Холандия и отнема около две години, докато първият малък ананас се появи на върха на билката, съобщава Daily Mail.

Но трябва да се внимава, тъй като тя е изключително декоративна и ананасът не се яде – което може да се види по размер (много малък) и цвят (много по-тъмен от обикновения ананас).

източник

  Разказ на една работеща жена в чужбина: Искам да кажа на всички жени да внимават с кого се захващат:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *