четвъртък , септември 19 2024
Снимка: Pixabay/GC

Дневен хороскоп за 7 септември: ВЕЗНИ отлагат командировка, СТРЕЛЕЦ желае среща с ВОДОЛЕЙ~~~~~~

Овните имат чувствителни стави, Девите трябва да пазят ключове и дребни вещи

ОВЕН 

С последната четвърт на Луната в астрологичното поле на менталното състояние обмисляте да започнете бизнес с емоционален или бизнес партньор. Обърнете внимание обаче на детайлите на споразуменията и договорите, които трябва да подпишете. Чувствителни стави.

Телец

Подчертан астрологичен дом на бизнеса с последната четвърт на Луната, ви носи увеличение на доходите, ако се занимавате с някакво творческо занимание. Все пак трябва да бъдете по-внимателни при сключването на бизнес сделки, както и да следите ценностите.

БЛИЗНАЦИТЕ

Позицията на последната четвърт на Луната във вашия знак, под влиянието на вашия управител, ретрограден Меркурий, ви носи разногласия с партньора и членовете на семейството. Парите идват чрез работа на непълен работен ден. Бъдете внимателни зад волана.

РАК 

Поради последната четвърт фаза на вашия управител Луна в астрологичното поле на подсъзнанието, днес може да сте по-раздразнителни и нервни от обикновено. Някой на работа работи зад гърба ви, разпространявайки лъжи и клюки за вас. Послушайте съвета на Риби.

ЛЪВ

Последната четвърт на Луната в астрологичния дом на социалния живот и медиите насърчава хората на изкуството и спортистите, родени във втората декада на знака, към действие. Привлечени сте от човек, с когото сте се запознали чрез бизнес контакти. Променете диетата си.

ЗОДИЯ ДЕВА 

Акцентираното астрологично кариерно поле с последната четвърт на Луната, в напрегнат аспект с вашия управител Меркурий, носи нови бизнес възможности. Все пак внимавайте при сключване на сделки и пазете ценности, ключове, карти, телефони.

ВЕЗНИ 

Луната, управител на кариерата ви във фаза последна четвърт, под влиянието на вашия управител Венера, ви носи запознанство с интересен човек на кратко пътуване, лекция или семинар. Възможно отлагане на командировка в чужбина. Безсъние.

  Почивайки на морето, момичето намира златен пръстен в пясъка. Вижте какво става после:

СКОРПИОН 

Последната четвърт на Луната в Близнаци извежда на преден план желанието ви да потиснете конкуренцията и да спечелите толкова, колкото сте планирали в бизнеса с чужденци. Някой, когото сте смятали за приятел, ви дава да разберете, че ви харесва.

СТРЕЛЕЦ 

Веднъж в годината последната четвърт на Луната в астрологичния дом на партньорските отношения ви носи разногласия с емоционален или делови партньор. Напрегнатият аспект с ретрограден Меркурий предупреждава да внимавате с документите и в движението.

КОЗИРОГ

Аспектите на последната четвърт на Луната, управител на полето на партньорските отношения, предупреждават за възможността от спорове с любим човек. Бъдете по-внимателни, когато сключвате споразумения с по-млади бизнес партньори. Очаква ви страстна среща със Скорпион.

ВОДОЛЕЙ 

През последната четвърт на Луната в пето астрологично поле творческият ви потенциал се изявява напълно, особено ако работата ви е свързана с чести пътувания, туризъм, маркетинг, IT технологии. Един Стрелец иска да те види.

РИБА 

Не сте доволни от последната четвърт на Луната в астрологичния дом на личния живот, защото ви носи разногласия с партньора и членовете на семейството. Харесвате някой, който ще направи всичко възможно, за да ви каже това по много романтичен начин. Безсъние.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *