вторник , октомври 22 2024

Цялата ви къща ще ухае прекрасно: Трик с прахосмукачка, която ще използвате постоянно (видео):

Винаги трябва да полагате усилия домът ви да ухае на свежест и приятно. Със сигурност ще се чувствате по-комфортно, когато стаята, в която често стоите, е с приятен въздух. Но често, когато почистваме с прахосмукачка, се появява някаква странна миризма, която се оставя от праха, който се натрупва във филтъра на прахосмукачката.

Ето защо за всички, които страдат от този проблем, една майка откри трик, който ще накара цялата къща да мирише прекрасно всеки път, когато почиствате с прахосмукачка.




Именно Каролина Маколи, която радва милиони хора в социалните мрежи с триковете си за почистване и поддръжка на домакинството, сподели в TikTok как да накарате прахосмукачката си да остави след себе си красива миризма.

Трябва да отворите прахосмукачката, да премахнете филтъра и да я напръскате с няколко капки етерично масло или освежител за стая, който използвате, след което да я поставите обратно в прахосмукачката.

Докато почиствате къщата с прахосмукачка, свежа и приятна миризма ще се разпространи из целия ви дом.

Друг трик, който също „работи“, е да разсипете канела на пода и след това да го почистите с прахосмукачка. Тази ароматна подправка ще се натрупа в торбичката или в контейнера за прах и ще неутрализира миризмата на прах от прахосмукачката.

Коментарите за този трик бяха различни – от жени, които не знаеха, че филтърът може да се премахне, до такива, които бяха напълно възхитени от идеята и казаха, че със сигурност ще използват този трик.

  Тери Фокс е едва на 18 години, когато му откриват рак на костите,до този момент той е брилянтен спортист:

„Това наистина помага. Благодаря ви много“, „Сложих няколко капки етерично масло върху филтъра и наистина върши чудеса. Имам кучета и къщата винаги мирише на тях“, бяха само част от многото коментари.

Прочетете също

Мнозина се заблуждаваха: Поради тези 3 лоши навика домакинските ви уреди ще се развалят по-често:

Често се оплакваме, че електрическите уреди в домакинството ни се развалят бързо и не струват …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *