четвъртък , септември 19 2024
Printscreen/TikTok

Години наред връстниците й я тормозеха заради външния й вид:

Години наред връстниците й я тормозеха заради външния й вид: Реши да покаже на света истинското си лице, хората масово я подкрепиха

За Кортни Джоунс красотата е много повече от външността

Кортни Джоунс се бореше с  акне още от тийнейджърските си години, поради което често е била обект на грозни коментари от връстниците си. Тя години наред страдаше заради външния си вид, а след това реши смело да излезе публично и да покаже проблема си на лицето в социалните мрежи.

– Акнето е толкова болезнено психически и физически и затова реших да споделя проблема си с обществеността в социалните мрежи – каза Кортни. 

По думите й тя се е сдобила с акне на 15-годишна възраст. Заради което е била на прицела на връстниците си и е била изолирана от обществото.

– Веднъж някой ми каза да отида до магазина и да си купя почистващ препарат за лице и крем. А друг човек ме нарече „лице на пица“. Много ме нарани и реших да споделя проблема си с обществеността. И да насърча всички, които се борят с този проблем, да излязат пред хората. И че това не е нищо необичайно – каза Кортни.

Тя е събрала повече от 996 000 последователи, които я подкрепят в социалната мрежа Tik-Tok. Сред тях има много, които имат същия проблем като нея, имат проблеми с акнето, затова са я потърсили за съвет. Мнозина я поздравиха за смелостта да покаже истинското си лице. Нейното вирусно съдържание обаче беше посрещнато с критики и лоши коментари.. Но това не е нищо, с което тя да не може да се справи.

  Спите ли без дрехи, когато е горещо? Ето защо всъщност не е здравословно:

– Когато хората започнаха да ме питат за съвет.. Разбрах, че не съм сама и започнах да споделям с тях своята рутинна грижа за кожата. Сподели своята рутинна грижа за кожата. Всички заедно минаваме през това и е много по-лесно за мен и за хората, които се борят със същия проблем. Вярвам, че красотата наистина идва отвътре и това е само повърхността – добави Кортни.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *