четвъртък , септември 19 2024
Pixabay

Ето как Божана разбра, че съпругът й й изневерява:

Ето как Божана разбра, че съпругът й й изневерява: Да, тя му взе телефона, но не е това, което си мислите

Ако искате да проверите дали вашият партньор ви изневерява, няма значение дали сте жена или мъж, може да се зарадвате на този метод на жена, която е успяла в това

– Разбрах, че съпругът ми ми изневерява по възможно най-глупавия начин. Започнах всичко на шега, но впоследствие излезе извън контрол и дори ми коства брака – разказа ни Божана от Белград.

Със съпруга й имаха едно правило, което беше, че могат да си проверяват телефоните и компютрите, но при две условия – първото условие беше никога да не вземаме лични вещи без разрешение.

– Когато исках да проверя съобщенията му, първо го попитах „Мога ли телефонния ти номер“ и той беше длъжен да ми го даде веднага, без да го изтрия преди това. Но никога не ми беше позволено да го взема без разрешение.

Друго условие е никога да не четат разговорите, които са водили с най-добрите си приятели.

– Значи не му беше позволено да отвори чат с моите приятели. Защото никога не съм чел неговия чат с неговите приятели. И така функционирахме доста добре дълги години. Докато навлизахме по-дълбоко в брака, той все по-малко се интересуваше от нас. 

Въпреки че имах желание да съживя стари емоции, той беше напълно незаинтересован от това. А жената е жена, аз жадувах за нежност. Приятелят ми засади червея на съмнението в мен. Тя беше убедена, че той ми изневерява и ми каза да го проверя възможно най-скоро.

  „Държаха майка ми в мазето,упиваха я с успокоителни,а тя беше гладна и некъпана"

Весна се замисли какво и как да направи. И тогава, както казва,Спомни си старата поговорка, че всичко е в любовта и войната 

– Исках да знам къде съм, дали тази любов си струва да се боря или не. Ето защо наруших второто правило. Помолих го да ми даде телефона си. Когато го взех, отидох направо в групов чат с приятелите му. Вместо да върна разговора и да поискам доказателство за де, измислих нещо много по-добро.

Весна написа в групата „Познай с кого съм сега!?“ Отговорите просто започнаха да валят.

Бихте ли някога контролирали телефона на партньора си?

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *