вторник , октомври 22 2024

Мъжете описаха идеалната жена:

Чудили ли сте се какво най-много привлича мъжете в жените и какво първо забелязват в тях?

Определен тип грим – въпреки че повечето мъже твърдят, че им харесва, когато жените не носят грим, защото така изглеждат по-естествени, според едно проучване жените, които носят грим, са по-склонни да привлекат вниманието на мъжа. Но това важи само за определен тип грим. Жените, които носят „по-тъмен“ грим, привличат по-малко внимание от страна на мъжете и е по-малко вероятно да бъдат поканени на срещи от мъже. Мъжете всъщност са привлечени от „неутрален и естествен“ грим.

Определен размер на бедрата – Това всъщност не е въпрос на привлекателност или външен вид, а на здраве и добра плодовитост. Жените с по-големи бедра и талия създават впечатлението, че лесно могат да имат деца, защото разкриват нивото на естроген в тялото на жената.

Носенето на червено – Червеното е цветът на страстта, така че не е чудно, че е привлекателен за мъжете. Жените, които носят червено, са по-секси и по-привлекателни за мъжете. Докато според проучване, проведено в университета в Рочестър, мъжете ще харчат повече пари за среща, ако жената, с която са, носи червено, съобщава 24sata.hr.

Доброта и грижа – доброто отношение към другите мъже също е важно. Това им показва, че жените реагират добре на нуждите и желанията на другите хора, което веднага ги прави по-привлекателни. Освен това им показва, че притежават качества, които биха ги направили добри майки.За още интересни статии натиснете тук.

Висок глас – Докато жените намират за по-привлекателно, когато мъжете имат дълбок глас, мъжете са пълна противоположност. Високата височина на гласа казва на мъжете, че тази жена е много женствена, в добра форма.

  Опитахте ли акордеон от патладжан и кайма?! С това ястие ще впечатлите гостите си

Прочетете също

Ех, любов, любов! 65-годишен кмет се ожени за 16-годишната си приятелка, но това не е всичко:

Любовта нe признава граници – колко пъти смe чували тази рeплика и смe склонни да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *