четвъртък , септември 19 2024
Pixabay

Ето защо не трябва да публикувате снимки от ваканция:

Знаете ли, че вече е доказано от изследвания, че хората в социалните мрежи се дразнят най-много, когато приятелите им публикуват снимки от ваканция?

Директорът на компанията Aviva, която проведе мащабно проучване (с хора от 18 до 48 години), посочи, че сред хората съществува глобална заблуда, че приятелите им ще харесат, когато получат публикации от познати със снимки от почивка на техните профили.

Истината всъщност е съвсем друга . Почти никой от приятелите ви не се интересува как си прекарвате ваканцията и не е от ревност. Както биха си помислили някои първо.

„Летните месеци са времето от годината, когато много хора искат да си починат добре. Някои хора обаче не го правят. Защото дори на почивка масово публикуват снимки от плажове и кафенета с напитки в ръце. 

Отминаха дните, когато тичахме вкъщи, за да проявим снимки и да видим как са се оказали на почивка. Сега всичко е опростено и хората могат да видят картина за секунда. Мнозина са убедени, че като публикуват снимки от ваканция, ще съберат шепа харесвания. И че познатите им ще ги харесат повече, ако ги видят такива, каквито са, когато са на почивка. 

Това е напълно погрешна логика. Истината е само една – като отидете на почивка, отидете на почивка. Тогава никой от вашите приятели не се интересува как ще ги харчите“, каза Адам Бекет от Aviva.

Участниците в изследването посочиха,че най-много ги дразнят позите „хот-дог“ на момичетата на снимките от морето. Т.е. снимките, на които момичетата снимат корема, бикините и краката си, докато лежат на плажа.

  А ти имаш ли такова кокалче на крака? Ето народните лекове, с които да възстановиш живота си:

Напълно превъзходна е снимката, както и тези, на които приятелите на анкетираните се препичат с напитки в ръце.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *