петък , септември 20 2024
Снимка: CPinoB/Pixabay.com

Какъв жест: Момичето ходеше от магазин на магазин и изплащаше чужди дългове:

Непознато момиче посети няколко магазина в община Височа в Босна и Херцеговина и погаси задължения на клиенти за хиляди марки, без да каже нито дума кой е дарителя.

Продавачката Селма Ковач имаше много необичаен работен ден в четвъртък.

„Този ​​15 юни беше най-щастливият или най-тъжният ден за мен. Гледах как кола спря на паркинга и от нея излезе непознат човек. Влиза в магазина и без да се представя пита за собствениците. С нисък глас ме пита дали даваме стоки на кредит, имаме ли длъжници. 

На моето учудено „да“ тя отговаря, че би искала да уреди всички задължения, възникнали до момента, в който е влязла в магазина. Аз в шок и неверие. Чудя се дали това са добрите хора, които чуваме, че съществуват, но никога не срещаме. Всичките ми чувства бяха смесени!“, каза Ковач.

Подобно нещо се случи в десетина магазина на територията на община Висоца.

Собствениците на някои от тях вече са разлепили на прозорците си съобщения до длъжниците, че задълженията им са уредени. Сега очакват реакции и казват, че не се съмняват, че ще видят щастливи лица.

Казват, че единственото, което момичето разкрило за неизвестния донор, било, че той казал, че „иска да бъдат уважени намеренията на този, който прави подобни неща“, пишат медиите в региона.

  Кафето с тази здравословна храна е нов хит в света, опитайте и вие!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *