четвъртък , септември 19 2024

Художник нарисувал своя идеал за красота и тогава се случило чудо:

В Иран живял талантлив художник Ахад Саади, автор на техника за изгаряне върху плат. Той обаче си нямал жена и тогава Саади излязъл с хитър план.

Художникът имал свои възгледи за женската красота. Затова един ден нарисувал идеалното според него момиче. След което изложил картината заедно с други в галерия Хунер МУкаде. И той бил изумен до мозъка на костите си, когато видял до нея живо, истинско момиче, което изглеждало точно като неговия идеал.

жена-и-картина

Художничката Париса Карамнеджад дошла на изложбата случайно, по молба на приятелка.

Тя знаела, че Саади е известен художник, но не и за картината. Била в шок и изшитала наслада, сякаш се гледала в огледало! Те никога не са се срещали преди, така че откъде да знае как изглежда тя?

От вълнение не си проговорили, въпреки че на следващия ден Париса отново дошла в галерията, за да се увери, че това не е някаква измама. След това съдбата ги разделя за няколко години.

Саади разбрал, че трябва да я намери. И я намерил, макар и не веднага, и я поканил на среща. Където й направил предложение.

художник-и-неговата-любима

Бил я е виждал само 2 пъти, но въпреки това се влюбил в нея веднага.

Париса също не се колебаела дълго и още на следващия ден казала „Да“. Майката на художника била шокирана колко бързо се случило всичко, но когато разбрала историята, тя благословила техния съюз.

  Този трик за МЕК КАТО ПАМУК КОЗУНАК НА КОНЦИ превзе света:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *