четвъртък , октомври 24 2024

На каква възраст е най-добре да се роди дете:

Много жени не искат да имат деца до края на 20-те и дори 30-те години, като се фокусират върху образованието, кариерното развитие, пътуванията и дори изплащането на студентски заеми.

Статистиката показва, че жените чакат все по-дълго да имат деца. В момента средната възраст на майките за първи път в Обединеното кралство е 26,3 години.

Според д-р Джилиан Локууд от клиниката за плодовитост в Мидланд във Великобритания, има идеална възраст, когато женското тяло е най-подходящо за бременност. Според д-р Локууд идеалната възраст е 25 години.

За съжаление, казва д-р Локууд. Това е и възраст, в която майчинството е ниско в списъка на приоритетите на много жени.

„Двадесет и пет години е точно времето, когато днешните млади жени напускат университета и се опитват да започнат добра кариера. Освен това те изплащат студентските си заеми и се опитват да намерят човека, с когото искат да създадат семейство.“

Въпреки това, независимо дали сте избрали да станете майка на 20, 30, 40 или по-късно, биологично.. С помощта на сурогатна майка или чрез осиновяване, експертите винаги ви съветват да слушате тялото си. И да вземете решение, което е в съответствие с вашите възможностите и живота си, съобщават медиите.

  Младоженците шокираха гостите: Написаха на поканата колко пари очакват от тях:

Прочетете също

Спенсър Дейвис/Unsplash

Защо е важно никога да не пропускате хранения:

Ако имате навика да пропускате хранения, тялото ви няма основни хранителни вещества, необходими за правилното …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *