четвъртък , септември 19 2024

Чичото на Мартин му завеща занемарена плевня, но вътре се криеше неочаквано съкровище:

​Оказва се, че неговият роднина цял живот е събирал ретро коли

Невероятен късмет е извадил французинът Мартин Бойер. Мъжът се оказал наследник на запустяла ферма от покойния си чичо. И макар че си мислел първоначално веднага да се отърве от имота, когато отворил вратата, буквално онемял.

Пред очите му се открила гледка от многобройни ретро автомобили. Мартин осъзнал, че чичо му е оставил няколко постройки, в които има безценни модели, някои от които в доста окаяно състояние.

Оказва се, че неговият роднина цял живот е събирал ретро коли, които е намирал в различни части на Европа.

Колекцията му включва общи 60 униката на Бугати, Хиспано-Суза, Талбот-Лаго, Мазерати, Ферари, Делахей и други екзотични марки. Мъжът се свързал с водещият експерт по ретро автомобили във Франция Матю Ламур, който незабавно пристигнал и бил удивен. Мартин с удоволствие разбрал какво е истинското наследство, което ми е оставил чичо му.

Той ще продаде цялата колекция на веднъж на търг. Наддаването започва от зашеметяващите 12 милиона евро!

Още интересни истории:

Да си закупиш чисто нова спалня, а в нея да върлуват дървеници – много неприятно!

Дъpвeницитe ca нeжeлaни oбитaтeли нa дoмa ни, както и хлебарките. Зa paзлиĸa oт вторите oбaчe, пpиcъcтвиeто на дървениците ни въздeйcтвa пpяĸo – физически и психически, зaщoтo ce xpaнят cъc coбcтвeнaтa ни ĸpъв. Hapичaт ce дъpвeници нe зaщoтo пoxaпвaт дъpвecинa, a зaщoтo oбиĸнoвeнo ce ĸpият в нeя и вcяĸa нoщ излизaт, зa дa yтoлят aпeтитa cи имeннo c нaшaтa ĸpъв – звучи ужасно, нали?!

  Младеж кани 89-годишната му съседка да се нанесе при него, за да може да се грижи за нея в последните й дни:

Ужасът с дървениците е изпитала и Вили Славова, която в социалната мрежа Фейсбук се жалва, че си е закупила чисто нова спалня от прехвалена компания, занимаваща се с производството на мебели, пише glasnews.bg.

Вили пише, че преди един месец са закупили спалнята, сглобили са я и всичко било точно, докато една сутрин се събудила нахапана гадинките.

„В началото, първите 2-3 седмици, мислех, че е алергия от нещо, но с всеки изминал ден пъпките се увеличаваха и увеличаваха, и се зачудих дали не е нашествие от някакви гадини“, пише Славова и допълва, че след обстоен преглед на спалнята е установила, че има страшно нашествие на дървеници.

„Предполагам, че така сме я закупили, но проблемът е какво да правим от тук нататък…“, пише още жената и очаква съвети от хората. Е, съветите не закъсняха и под публикацията заваляха значителен брой коментари. Десислава Цакова, например, се възмущава от факта, че продават нови мебели с „бонус“ дървеници.

Тя е категорична, че това е подсъдимо.

„От дървеници трудно ще се отървете. Пламнали бяха всички общежития в Студентски град.. (вероятно все още са). Най-лошото е, че яйцата им живеят доста дълго.. Внимавайте, защото много лесно се пренасят дори с дрехите, които носите. Можете да ги пренасяте дори при роднини и приятели, ако ходите на гости. За другите стаи е абсурдно да се мисли, че няма да се пренесат. Трябва да се пръска цялото жилище. Успех, търпение и упоритост!“, пише още Деси.

А Яна Белчева съветва Вили да разглобят спалнята, да я опаковат и да я върнат на фирмата за мебели. „Ако нещо не искат да ви приемат рекламацията – защита на потребителя. Не оставяйте тази спалня, ако имате паркет или мебели от дърво, ще се вкарате в страшен филм с тия дървеници!“, гласи коментарът й.

  Никога не подарявайте ръчен часовник на любим човек, ето защо не е никак добра идея:

Други съветват жената да се обърне към фирма за пръскане срещу гадинките, но някои смятат, че това не е решение и категорично заявяват: „Изхвърлете спалнята“.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *