четвъртък , септември 19 2024

Обратното на любовта е безразличието, а не омразата – 6 признака на женско безразличие в една връзка:

Когато една жена проявява безразличие във връзка или брак, това никак не е малко. Има много очевидни признаци на женско безразличие, които мъжете не забелязват и не им обръщат особено внимание. 

1. Когато една жена започне да изпитва безразличие към съпруга си, тя престава да се интересува от него и настроението му. Вече не се интересува къде и с кого ходи и с кого прекарва времето си. Тя общува с него най-вече когато има нужда от нещо или ако се е случило нещо, за което той трябва да знае. Онези спонтанни разговори, които съществуваха, стават истинска рядкост. 

2. Когато жената е безразлична към мъжа, тя вече не се опитва да изненада съпруга си, да му угоди или да го направи щастлив. Вече не се страхува, че може да загуби нещо. 

3. Когато една жена е безразлична, тя може да изчезне за известно време, без обяснение, и да се върне без ни най-малко угризения или вина.

4. Когато една жена се чувства безразлична към един мъж, няма нищо, което да я обиди. Дори да бъдеш неуважен и обиждан от мъж. 

5. Когато една жена е безразлична към съпруга си, тя няма да има проблем да говори за други мъже, дори и пред него. Въпрос на време е да се обърне и да си тръгне, защото е ясно, че вече не изпитва никакви чувства към съпруга си. 

6. Безразличната жена вече не вижда нищо положително в брака си. Тя често говори негативно за всичко, което е било важно за нея преди. Когато жената обича, тя е в състояние да преодолее всичко и да издържи всичко, но когато жената стане безразлична, нищо не може да събуди в нея любовта, която е имала към съпруга си. Така че, скъпи мъже, бъдете внимателни и не предизвиквайте плоскост у жената.

  Тези 7 съвета на Баба Ванга носят ПАРИ и щастие: Ето какво трябва да направите СЕГА:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *