четвъртък , септември 19 2024
Pixabay

Сторило й се, че нещо стърчи от контакта, затова го отворила: Гледката беше потресаваща (видео):

Една собственичка на жилище остана объркана, когато забеляза нещо да стърчи зад нейния контакт. Заинтригувана какво може да е, жената накарала партньора си да развие контакта, за да види какво се крие в стената, пише The Sun.

Джина Де Виво сподели случилото се с последователите си в TikTok и разкри, че никой не е подготвен за това, което се крие в стените й. Докато нейният партньор махна пластмасовото покритие, Джина каза, че подозира, че нещото, което наднича, е растение. Разбира се, Джина беше права и се оказа, че цялото растение расте в стената.

@pocketgina

I wonder how much of our wall they will have to remove🌿

♬ original sound – Gina DeVivo

„Защо в нашата стена расте растение?“, каза тя невярващо.

Междувременно нейният партньор просто каза: „Не, защо…“ Тя озаглави снимката: „Чудя се колко от нашата стена ще трябва да премахнем.“ Публикацията оттогава натрупа повече от 1,7 милиона гледания, с хора, които заливат коментарите с теории какво растение може да бъде. — Определено е японски придворен. Трябва да се обадите на професионалистите“, каза един потребител.

Друг се съгласи: „Вземете професионалист! Японската гардения се нуждае от хербицид или просто ще продължи да расте! Надявам се къщата ви да е наред.“ А трети написа: „На кого изобщо звъниш в този момент? градинар?

 Електротехник? Строителен работник?“, пошегува се четвърти. „Просто поставете отново контакта и се преструвайте, че никога не сте го виждали“, коментира някой друг. „О, това ще бъде скъпо за премахване, успех“, добави друг човек.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *