четвъртък , септември 19 2024

За да успее детоксикацията,първо трябва да премахнете един вид храна от диетата си:

За да успее детоксикацията, първо трябва да премахнете един вид храна от диетата си

Тази рецепта ще ви помогне да почистите белите си дробове само за 3 дни. Въпреки това, преди да започнете това лечение, е важно да премахнете всички млечни продукти.

През първия ден изпийте чаша билков чай ​​преди лягане. За да помогне на червата ви да се отърват от токсините, които причиняват запек, като улесните белите дробове да вършат работата си.

Преди закуска изцедете два лимона в топла вода и я изпийте.

Изпийте 300 милилитра изцеден грейпфрут. Ако не обичате грейпфрут, смело го заменете с ананас. Тези два плода съдържат естествени антиоксиданти, които помагат на дихателната система.

В периода между закуската и обяда изпийте 300 милилитра изцедени моркови – този ход ще алкализира кръвта ви. По време на обяд трябва да вземете сок от 400 милиарда, който съдържа калий, който действа като пречистващ тоник в тялото.

Преди лягане изпийте 400 милилитра сок от червена боровинка, който ще се пребори с бактериите в белите дробове, причиняващи инфекции.

Не забравяйте да практикувате.

Освен това се наслаждавайте на топла вана всеки ден за около 20 минути – това ще помогне на тялото да се освободи от токсините. В допълнение към всичко това, вдишвайте с помощта на евкалиптово масло.

  Как да разпознаем най-ранните признаци на тормоз и да помогнем на детето:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *