четвъртък , септември 19 2024
Стоп кадър

Хората наричат ​​това предложение най-доброто досега:

Емоционално видео на мъж, който предлага брак на приятелката си с аудио на покойния й баща, който му дава благословията си само дни преди смъртта му, стана вирусно и беше гледано над 16 милиона пъти в сайта за социални мрежи TikTok.

@hannahschibicreations

Her dad passed away but he was still able to get his blessing 🥺 #viral #proposal #couplegoals #hearttouching @Reclip

♬ original sound – Hannah Schibi

Видеото показва как неназованият мъж пада на едно коляно и иска ръката на приятелката си Емили. Той й подари годежен пръстен, докато гласът на баща й долетя от телевизора, давайки разрешение на младия мъж да се ожени за дъщеря му. Бъдещата булка се разплака.

„Сине, имаш толкова от моето разрешение, колкото мога да ти дам за това кратко време, което ми остава на този свят. Знам, че обичаш Емили и ще се грижиш за нея. Бог да ви благослови и имате моята благословия“, чува се бащата да казва във видеото. Емили избухна в сълзи, когато чу гласа.

Хората пишат: Най-доброто предложение досега

— Знаех колко е важно за теб да получиш разрешението на баща си и успях само преди няколко дни. Ще се омъжиш ли за мен?“.. Попита младият мъж Емили, а тя през сълзи каза: „Да.“ След това двойката се прегърна. Видеото трогна хората в интернет.

„Това е. Шапки долу, това е най-доброто предложение. Нищо не може да я победи“, „Плача“, „Това е прекрасно, поздравления“, „Какъв добър човек“, са само част от коментарите под поста.

  Знаете ли защо мълнията не удря коприва:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *