петък , септември 20 2024

Възрастна двойка се ядоса на бременна жена, задето се настани в автобуса на летището:

Бременна жена сподели своето травмиращо преживяване, след като възрастна двойка нацели едногодишния й син по време на пътуване със самолет на кратки разстояния, принуждавайки ги да разместят местата си, за да се чувстват в безопасност

Много пътници на авиокомпаниите не могат да понасят да седят близо до деца в самолетите и не се страхуват да изразят мнението си. Една възрастна двойка беше критикувана онлайн за това, че е нападнала бременна жена и нейното малко дете по време на полет на къси разстояния. Майката отиде в Mumsnet, за да сподели опита си и да поиска съвет как да се почувствате уверени, когато пътувате отново.

Жената обяснила, че се прибирала от Испания с партньора си и 18-месечния си син, когато всичко започнало да се обърква. Те се качиха на летищния автобус и тя седна с малкото си дете в количката му. „Една по-възрастна двойка се качи след нас и продължи (силно) да ме нарича груба, че се чувствам в правото си да седна“, спомня си тя в публикацията си .

Напълно бременната жена попита двойката дали искат да седнат, на което те не я чуха или не й обърнаха внимание.

След това, когато се качиха на самолета, възрастната двойка осъзна, че са седнали пред семейството – и не бяха доволни от това.

„Двойката от автобуса се качва и (отново силно) мърмори, че „седнаха точно зад нас, типично“, докато се настаняват в редицата“, написа тя.

„След това те продължават да водят разговор дали да поискат да бъдат преместени от детето.

  Тест: Обърни мистична карта и тя ще ти разкрие дали желанието ти ще се сбъдне скоро:

„Малко се дразня от този момент, тъй като изглежда, че единственото престъпление, което сме извършили, е простото съществуване с дете на обществено място.“

Майката осъзнава отговорността си да забавлява и да се държи добре на сина си по време на полета, затова го занимава с книги, оцветяване и игри.

„Що се отнася до мен, синът ми беше приятен пътник“, каза тя.

Но двойката отпред все още не беше доволна от мястото си в самолета.

„Всъщност всеки път, когато синът ми говореше (приемам думата „закуска“, „Пепа“ за неговата пухкава играчка или повтаряне на думи в книгата), мъжът физически потрепваше“, каза тя.

„След това жена му му казваше „остави го, просто го остави“. Е, той не го остави.“

След едно пътуване до тоалетната жената случайно блъсна седалката на господина, докато носеше сина си.

Тя обясни: „Мъжът отпред веднага се обърна и ми каза доста агресивно „Ще кажа това само веднъж, не позволявай на шибаното ти дете да рита седалката ми и ги млъкни, докато го правиш“ ‘.“

Жената се опита да обясни, че това не е синът й и става въпрос за нещастен случай, но той я нарече „безотговорен родител“ и продължи да бълнува детето.

Партньорът й се намеси и я защити, но по-възрастният господин се „ядоса напълно“ и го заплаши, че ще го удари на летището.

„Той дори вдигна лакътя си, сякаш щеше да го удари, докато друг пътник не влезе, за да му каже да се успокои“, каза тя.

„Бях наистина разстроен, затова попитах стюардесата дали може да ни преместят на друго място, което за щастие ни посрещнаха много бързо.“

  Чай от елда: Подпомага храносмилането, понижава кръвното налягане и регулира кръвната захар:

Въпреки че бяха по-далече, двойката продължи да се оплаква на висок глас през останалата част от полета и срина увереността на жената – толкова много, че тя се страхува да лети отново.

Колегите родители в Mumsnet бързо заклеймиха възрастната двойка, че са груби и незначителни, и увериха майката, че е права.

„Звучат подло. Вие и вашето дете не сте направили нищо лошо. Някои хора са просто ужасни и за съжаление ги намерихте по време на полета си“, каза един човек.

„Съжалявам, че това се случи с теб. Имаш право да бъдеш в самолет, както и детето ти“, съгласи се друг.

„Какъв отвратителен човек. Не мога да повярвам, че се оплакваха от бременна жена с малко дете, седнала в автобуса“, коментира трети.

Някои хора я насърчиха да премести местата си по-рано, докато няколко души се съгласиха, че презират да седят близо до деца в самолетите.

„Аз съм от хората, които биха платили допълнително за деца безплатно на дълги разстояния“, каза някой, но добави: „Той звучи като побойник и съчувствам на жена му.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *