петък , септември 20 2024

Дами, ще се изненадате: Само сутиен в този цвят няма да се появи под бяла тениска:

За много дами ежедневният избор на дрехи за работа и в града са белите тениски и белите ризи, но в същото време възниква въпросът какъв цвят сутиен да носят под тях.

Разбира се, бялото звучи като логичен отговор, но често желанието ни да сме еднообразни създава обратния ефект и торсът ни изглежда като еднаква маса. Затова бежовият сутиен е по-добър вариант.

Признаваме, много практично решение, но му липсва доза сексапилност и онзи „уау“ ефект, който ни кара да се чувстваме още по-добре в кожата си благодарение на добър сутиен.

Затова експертите разкриват един моден съвет, който в началото ще ви изненада, но дами, които са го пробвали, твърдят, че действа – трябва да носите червен сутиен под бяла тениска.

Въпреки че е впечатляващ нюанс, той работи също толкова добре, колкото и сутиените в телесен тон за постигане на „камуфлажен вид“ и сливане с бяла тениска.

Въпреки че може да е трудно за вярване, науката зад това всъщност е доста проста.

„Кожата има червени нюанси, така че червените сутиени се сливат доста добре под бяла риза“, разкрива Адриен Колеон Гаскел, представител на френската къща за бельо Simone Perelle.

Преди да решите да опитате този трик обаче е важно да обърнете внимание на едно нещо. А именно, има съществена разлика между червения и розовия сутиен, така че трябва да обърнете внимание на фините нюанси.

За да направите този трик възможно най-ефективен, най-добрият вариант е тъмночервен сутиен (по-близо до бордо); експертите казват – избягвайте фуксията и горещите розови тонове, пише Miss7.

  Небето възнагради жената, която загуби майка си, детето и желанието си за живот:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *