четвъртък , септември 19 2024

Зрелите жени НИКОГА не правят ТОВА във ВРЪЗКИ:

За да оцелее една любовна връзка са необходими много усилия, толерантност и мъдрост. Ето какво никога не правят зрелите жени във връзките. Психически силните жени не анализират значението зад всяка дума или действие на друг човек. Няма смисъл да хабим енергия за такива неща, защото повечето думи нямат скрит смисъл.

Не очакват партньорът им да ги завърши

Зрелите жени първо завършват себе си и едва след това търсят някой, който ще направи живота им по-добър. Много е важно жената да може и да знае как да се наслаждава на собствената си компания, тоест да не очаква партньорът да я изпълни и да й придаде смисъл, а да го открие в себе си.

Те не споменават миналото

Не се връщайте във всеки спор от преди години. Избягвайте ненужните споменавания и вкарването на миналото в спор, който няма нищо общо с него.

Те не търсят модели за подражание в отношенията на други хора

Зрелите жени са изцяло отдадени на себе си и на партньора си. Копирането или фокусирането върху връзките и отношенията на други хора няма смисъл, защото всяка връзка е различна, какво представляват и как осъзнават.

Те не омаловажават партньора си

Постоянното оплакване на партньора ви за нещо, свързано с неговата личност, е отражение на вашата собствена незрялост. Ако не можете да го приемете като човек с всичките му достойнства и недостатъци, защо изобщо оставате с него?

  Странен навик: Обича да яде тоалетна хартия:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *