петък , септември 20 2024

Булката импулсивно срязва булчинската си рокля, след като й стана „прекалено горещо“:

Булчинската рокля на една булка се промени драстично, след като й стана „прекалено горещо“ по време на големия й ден и отчаяно искаше нещо по-късо – така че приятелка взе роклята с ножица

Планирането на сватбата безспорно е стресиращо – някои прекарват няколко месеца в планиране на всичко до най-фините детайли в подготовка за големия ден. За булките сватбената рокля може да бъде един от най-важните фактори за деня – така че би било ужасно, ако нещо драстично промени това.

Една жена обаче накарала приятелка импулсивно да захване сватбената й рокля с ножица, след като твърдеше, че й е станало „твърде горещо“ по време на големия й ден и отчаяно иска промяна. Булката Морган Русинко изненада гостите си на сватбеното тържество, като подстрига дългата до земята рокля до коляното.

Отправяйки се към популярната услуга за видео стрийминг TikTok , Морган се пошегува, като надписва поста: „Трябва ли да изпратя това на моята шивачка?“

Във видеото , което вече е надхвърлило огромните 5,7 милиона гледания към днешна дата, жена със зашеметяваща червена израснала ръка отряза долната част на роклята на булката с чифт ножици, което остави излишната тъкан около краката й.

Въпреки че безспорно е огромна промяна, драстичната мярка е обозначена като „емблематична“ от други потребители на TikTok.

„POV: Булчинската ти рокля е твърде гореща, затова я сряза по време на приема“, добави Морган.

Изяснявайки нещата, младоженците написаха: „Забравихме да донесем моята рокля за вечеря за репетиция като резервно копие и наистина планирах да нося сватбената си рокля през цялата нощ.“

  Нашенка показа кашкавал и предупреди: Не е добра идея човек да пазарува набързо и без да гледа:

Сега вирусният клип, който документира голямата промяна в гардероба, предизвика няколко коментара, тъй като хората бяха разкъсани от идеята.

„Честно казано, това е толкова сладко, дори не изглежда сладко, хахаха“, избухна един човек в секцията за коментари на видеото.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *