петък , септември 20 2024

Хората с тази кръвна група са най-устойчиви: нямат проблем с инфекции, бактерии и вируси:

Устойчивостта на организма към бактерии, инфекции и различни заболявания се определя от много фактори, включително кръвната група. Носителите на определени кръвни групи имат по-голям шанс да се справят с атаките върху тялото си и в този смисъл най-добре се справят носителите на кръвна група 0.

А именно, дългосрочни проучвания показват, че кръвна група 0 е най-силната от всички останали.

 Доказано е, че носителите на тази кръвна група са по-устойчиви и имат по-малък риск от развитие на сърдечно-съдови заболявания, както и от инсулти и инфаркти, рядко страдат от заболявания, свързани с паметта, а също така е доказано, че са най-малко вероятно ще получите рак на стомаха и панкреаса.

Поради устойчивостта на организма към болести хората с кръвна група 0 живеят най-дълго в сравнение с останалите.

Една от най-важните причини е фактът, че кръвна група 0 съдържа по-малко молекули. Които причиняват съсирването на кръвта, а инсултът и инфарктът са причинени от лоша коагулация на кръвта. Нещата, които са полезни за сърцето, са полезни и за мозъка. Тъй като много от рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания са подобни на тези за психични заболявания.

Що се отнася до въпроса коя кръвна група е „най-слаба“, е трудно да се определи категорично. Въпреки че експертите казват, че това е група А. Тъй като носителите на тази кръвна група са най-малко устойчиви на малария.

Следователно можем да кажем, че кръвна група А е по-слаба от останалите.

  Казаха ми, че на две улици от мен живее сериен изнасилвач:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *