четвъртък , септември 19 2024

„Гаджето ми прекарва коледната сутрин с бившата си за трета година – побеснях“:

Жена беснее, тъй като приятелят й прекарва Коледа с бившия си за трета година – въпреки че признава, че не ревнува, жената се притеснява, че това „омаловажава“ нейната роля

Коледният ден често се прекарва заобиколен от нашите най-близки приятели, любими хора и семейството. Въпреки това празненствата понякога могат да предизвикат напрежение, ако има твърде много хора, които да бъдат събрани за посещение.

Това често означава, че денят е разделен на две, за да сте сигурни, че прекарвате еднакво време с тези, които цените най-много.

Мъж, който е избрал да прекара сутринта на Коледа с бившата си и децата им, е оставил приятелката си бясна и тя иска да сложи край на традицията. Отнасяйки гнева си към популярния форум Mumsnet , жената обясни, че разочароващото изпитание „намалява“ нейната роля.

Тя обясни: „Гаджето ми е разведено/разделено повече от три години, но той и майката на детето му винаги правят коледната сутрин заедно (щяха да правят цял ​​ден, ако не се притеснявах).

„Тази година, тъй като е третата година, в която съм наоколо, мислех, че ще бъде по-скоро един обядва, а друг обядва, но се придвижи напред децата да обядват само с един родител, но те винаги идват един при друг за Коледа сутринта .

„Аз съм хвърлен, тъй като предположих, че тази година той ще разбере, че ме притесняват и ще спре. Той казва, че следващата година ще спре – деца на 15, 14 и 10 сега.

„Знам, че потенциално е само няколко часа (той казва, че ще са 30 минути – няма!) и по никакъв начин не съм заплашен, че изобщо се интересуват един от друг. Не ревнуват в това отношение.“

  Елементарна задача, която затрудни 89% от хората:

Тя продължи: „Просто имам това странно чувство дълбоко в червата, от което не мога да се отърся, че ме кара да се чувствам малко странно.

„Мисля, че се притеснявам, че това намалява ролята ми по някакъв начин, но също така разбирам, че е страхотно, че той и нейният съ-родител отглеждат децата си по любезен начин.

„Просто не знам защо ме притеснява толкова много“, добави тя. „Търся ви, момчета, за да рационализирате чувствата си, моля.“

Споделяйки разяснение на ситуацията, жената написа: „След това той ще дойде сам и ще яде коледна храна с по-голямото ми семейство, когато бившата му вземе децата обратно при нейните.“

Стичат се към коментарите, услужливите потребители споделиха своите съвети за това как жената трябва да се справи с тази ситуация – и мнозина бяха съгласни.

Един човек каза: „Това е най-доброто за децата и това винаги трябва да е на първо място.“

https://get-latest.convrse.media/?url=https%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fweird-news%2Fmy-boyfriend-spent-christmas-morning-28486719&cre=center&cip=22&view=web

„Той не прекарва коледната сутрин с бившата си, той прекарва с децата си, както и тя“, пише втори.

„Мисля, че те трябва да продължат да правят това, докато децата са деца, а не възрастни, и трябва да сте щастливи, че той е толкова мил внимателен човек.“

Трета жена сподели съвет: „Въпреки че и на мен не би ми харесало, бих го преглътнала. Това е само веднъж в годината и скоро няма да ги интересуват такива неща, когато всички са готини тийнейджъри или имат собствени партньори .

„Ако вие и вашият партньор сте в това за дълго време, ще имате много коледни дни заедно след години.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *