четвъртък , септември 19 2024

Девет години след сватбата двойката отвори „забранения подарък“: Те бяха възхитени:

Всеки брак има своите възходи и падения. Възрастната жена, която подари на младата двойка нещо специално, знаеше това много добре. На подаръка си тя написа „Не отваряй преди първата битка“, а Брандън и Кейти решиха да уважат желанието й и да запазят изненадата за „черните дни“.

Разбира се, през годините е имало малки и големи спорове, които са неразделна част от всяка любовна връзка или брак, но те отказаха да отворят подаръка на леля Алисън, защото това би означавало да признаят пред себе си, че нещо в брака им не е наред.

 Освен това всеки път след битка си мислеха: „Това ли е най-лошата ни битка някога? Да отворим ли подаръка? Ами ако ни чака още по-голяма битка, а ние нямаме мистериозния подарък на леля?“.

Една вечер решили да вземат подаръка и да го отворят. Те не се караха, а се интересуваха какво се крие в подаръка, който пазят 9 години. Те се решили на тази стъпка, защото по това време се готвели да отидат на сватба, на която били поканени. Мислели какво биха могли да купят на бъдещата двойка и тогава си спомнили за тайния си подарък.

Те отвориха подаръка и намериха пари и две банкноти – една за Кейти, една за Брандън. Нейното съобщение гласеше: „Отидете да купите пица, скариди или нещо, което и двамата харесвате.“, а това на Брандън гласеше: „Отидете да купите цветя и бутилка вино.“. Освен посланията, кутията съдържаше още кристална ваза за цветя, две чаши за вино и релаксираща вана.

  Рецепта на деня: Фрулис със сирене за бърза закуска, когато настъпят студовете:

Подаръкът на лелята беше предназначен като нещо, което да успокои най-голямата им битка и да им помогне да се помирят и да продължат напред.

Кристалната ваза и чашите бяха наистина хубав подарък, но още по-хубаво беше намерението на леля ми.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *