четвъртък , септември 19 2024

Дайте му само 4 дни и това чудо ще изсмуче всички токсини и гадости от тялото ви:

Повечето от вас обичат да си похапват сушени стафиди – те имат вкус, наподобяващ прясното грозде, но са по-сладки.

Това се дължи на високото съдържание на захари в тях – предимно фруктоза и глюкоза.
Съдържат и малко протеини, диетично влакно и витамин С, но за сметка на това – внушително количество антиоксиданти.

Освен това не съдържат холестерол и съдържанието на натрий в тях е ниско.

Това специфично съдържание на стафидите ги прави изключително ефективни за прочистване на черния дроб от токсини, усилва биохимичните процеси в него и така подпомага за цялостната детоксикация на кръвоносната система.

За да получите нужния ефект трябва да си приготвите стафидена вода и да я пиете в продължение най-малко на 4 дни!

След този период ще забележите подобряване на храносмилането и прилив на енергия. Това, което не може да видите обаче, е рязкото намаляване на свободните радикали в тяхото ви. Те са основна причина за редица тежки заболявания.

В допълнение, освен цялостно пречистване на организма ви, стафидената вода ще ви предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Ако, разбира се, пиете профилактично предвидената доза поне един път месечно!

Как да си приготвите този природен еликсир? Купете си 150 г тъмни стафиди (те не били обработени химически, както светлите такива) . Измийте старателно, преди да ги изсипете в съд с 400 мл (две чаени чаши) кипнала вода.

Оставете ги врат в продължение на 20 минути. Прецеждате напитката и я пиете топла наведнъж – сутрин на гладно, около 30 минути преди да закусите.

  Синоптици алармират: Ето кога зимата ще се завърне с пълна сила

Ефектът се очаква да е по-силен, ако оставите стафидите да изстиват във водата до сутринта, с капак върху съда, при изключена нагревателна плоча. Следва прецеждане и напитката е готова. Трябва да я изпиете обаче, след затоплянето й – не я пийте студена и не я съхранявайте в хладилник!

Както ви казахме, пиете най-малко 4 дни, но за предпочитане е да продължите до 7 дни.

(Това означава да се снабдите с малко над 1 кг стафиди.) През останалите три седмици от месеца – почивате и после повтаряте процедурата… Така постепенно ще свикнете да използвате целогодишно тази така ефективна прочистваща методика и дори ще се пристрастите към уникално приятния вкус на стафидената вода! Опитайте и ще се убедите!

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *