четвъртък , септември 19 2024

Джулия сподели трик, който ще ви удиви: Ето как да накарате дрехите в гардероба ви да миришат вечно:

Видеото на Джулия впечатли мнозина, тъй като бързо събра невероятните 500 000 гледания. Много потребители искаха да опитат трика, а други разкриха, че го правят от години

Модната инфлуенсърка Джулия сподели супер простия, но „гениален“ трик на баба си, с който дрехите ви ще ухаят невероятно до 20 години.

А именно създателката на съдържание в TikTok и Instagram, която публикува под потребителското име @_boringbb_, е получила много подаръци от баба си през годините. Баба й не само й даде своите ретро нощници и рокли, но също така й предаде полезна информация за това как да съхранявате дрехите си и да ги поддържате да миришат добре за по-дълго време. С този трик дрехите ви не само ще издържат невероятните 20 години, но и няма да ви струва много.

– Някой друг вади ли тестери за аромати от списанията и ги слага в чекмеджетата, за да миришат добре дрехите ви? Правех го допреди няколко месеца. Онзи ден бях у баба ми, облякох се и извадих сапуна. Запитах се „защо го държиш там?“ и тя каза, че така поддържа дрехите й да миришат приятно – разказва Юлия.


– Уж ако вземете сапун, този е от лавандула, но можете да използвате и аромат на памук или друг, ще издържи 15-20 години. Нямах представа, но го пробвах от няколко месеца и е невероятно. Дрехите ми миришат невероятно. Не пропускайте да го опитате – добави тя.В следващия клип Джулия добави, че трябва да се уверите, че парчето сапун е опаковано в хартия, а не в найлон. Тя продължи: „Купете мек сапун и се уверете, че е опакован в хартия, за да може миризмата да проникне. Можете да ги поставите в шкафове и чекмеджета. Всичко ще мирише много фино и ще продължи с години.“ Видеото на Джулия очевидно впечатли мнозина, тъй като бързо събра огромни 549,4 хиляди гледания. Много потребители искаха да опитат трика, а други разкриха, че го правят от години.

  През соца децата ходеха на лагери по 20 дни, а родителите им плащаха за това четири лева:


Един потребител отбеляза: „Мога да потвърдя, имах парчета сапун в скрина си почти 12 години, след като майка ми ги сложи, когато бях дете. Друг потребител написа: „Правя това във всичките си чекмеджета, килери и всичко сезонно. Той поддържа дрехите свежи и предпазва от натрапници“, съобщава The Sun.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *