четвъртък , септември 19 2024

Какво да направите, ако ОБУВКИТЕ ви се подхлъзнат на лед? Тези ТРИКОВЕ ще ви помогнат да не се притеснявате, когато ходите по ЗАМРЪЗНАЛА повърхност:

Готини трикове, за да предпазите обувките си от подхлъзване на лед

През зимата често ни се случва да паднем заради заледени повърхности. За щастие жена на име Мел сподели съвет в TikTok за предотвратяване на подхлъзване по заледени пътища и тротоари. И което е още по-добре, няма да ви струва много.

Майката на две деца сподели видеото, което надмина 1,1 милиона гледания, откакто беше публикувано. Тя извади два стари чорапа, които вече нямаше да използва, и ги използва за своя номер.

Тя издърпа чорапите върху обувките си, за да увеличи сцеплението, и беше възхитена от този трик, защото обувките й не се плъзгаха по леда и тя можеше да ходи без страх от подхлъзване.

– Според мен най-добрият трик в момента… Носи чорапи върху обувките си, за да не се подхлъзнеш на леда. — Благодаря  ми по-късно — каза Мел.

@mels_family_life

BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes – to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok

♬ original sound – @mels_family_life

Въпреки че този трик звучи обещаващо, мнозина коментираха, че не е много удобно да се разхождате на обществени места с чорапи, обути върху обувките. Ето защо този трик е най-добре да използвате, ако излизате от вкъщи, за да изхвърлите боклука или ако искате да направите нещо в двора.

В допълнение към този трик има куп други трикове, които ще намалят плъзгането на обувките. Можете да опитате да направите подложка със суперлепило. Намажете подметката на ботушите със спирт, след което намажете цялата повърхност с лепило.

  Ето защо не трябва да ядете пресни стриди:

За да подобрите ефекта, можете да нанесете отново лепилото, след като първият слой изсъхне. След това поставете ботуша в пясъка и натиснете добре, така че зърната да залепнат за лепилото. Не ходете из апартамента в такива обувки, за да не повредите подовете.

Друг вариант е силиконовото лепило. Облицовайте долната част на подметката с едра шкурка, след което намажете със силиконово лепило. Процедурата се повтаря два пъти, след което обувките се сушат до пълното втвърдяване на лепилото (около 2 дни).

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *