петък , септември 20 2024

„Пенеше се от устата, посиня и спря да диша“: Христина се опита да СПАСИ БЕБЕТО си и едва не го:

„Пенеше се от устата, посиня и спря да диша“: Христина се опита да СПАСИ БЕБЕТО си и едва не го УБИ

Новороденото на Кристина едва не се задуши след два часа шофиране, имаше пяна на устата и спря да диша

Кристи Кларк (28) и съпругът й Кристофър прекараха деня сред природата с дъщерите си и на всяка почивка вадеха триседмичната си дъщеря Харпър от столчето за кола. Фактът, че пътуването до вкъщи отнема повече време заради задръстванията, не ги притеснява, но когато се прибират, кошмарът започва.

В този момент Кристи била убедена, че ще загуби бебето си, но благодарение на лекарите Харпър бързо се възстановила. Консултант от болницата предупреди родителите, че престоят повече от час в столчето за кола може да доведе до загуба на кислород на новороденото бебе, което точно се случи с Харпър.

Сега тя е решила да сподели публично травматичното си преживяване, тъй като досега не е чувала, че за толкова кратко време в седалката бебето може да има толкова тежки последствия.

Устните на малката Харпър станаха тъмносини, челюстта й беше стисната, а от устата и носа й започна да излиза бяла пяна. Грабнали я и веднага я откарали в болницата.

– Когато се прибрахме, заведохме Харпър в къщата в щаба и тя остана там около 15 минути. След това съпругът ми го извади и забелязахме, че нещо не е наред. Устните й бяха сини, а бузите й червени. Когато суче, понякога спира да диша, затова сестрата ни каза да й духаме в лицето, но този път не помогна и от устата и носа й започна да излиза бяла пяна. Беше ужасно. Не изглеждаше като нормален припадък, но тя извиваше гръб и отмяташе глава назад, описа Кристи моменти преди да пристигнат в болницата.

  Есето, с което българин спечели $115 000! Вижте вдъхновяващата му история:
[Новородените бебета не трябва да прекарват повече от два часа в столчето за кола]
Новородените бебета не трябва да прекарват повече от два часа в столчето за кола Снимка:Профимедия

За щастие лекарите бързо възстановиха малката Харпър и тя започна да диша. Тя прекара нощта в болницата и й направиха всички изследвания. Оказа се, че със здравето й всичко е наред, а виновникът за нападението се е задържал твърде дълго в столчето.

– Ето защо искаме да споделим нашата история и да повишим информираността на родителите. Само два часа на седалката можеха да доведат до загуба на бебето и това е ужасяващо. Уверете се, че новородените ви бебета не прекарват твърде много време в седалката, ако не им се налага. Наблюдавайте ги и щом забележите, че нещо не е наред, веднага отидете в болницата – каза Кристи.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *