четвъртък , септември 19 2024

„Косата ми постоянно се омазняваше – този хак я поддържа чиста за 4 дни“:

Алекс Джеймс е опитала абсолютно всичко, за да спре косата си от омазняване – сега тя е „разбила кода“ с изненадващ хак, който е евтин и лесен за изпълнение

Ако се борите с естествено мазна коса, ще знаете много добре колко разочароващо е да миете косата си всеки ден. Много жени опитват безкрайни шампоани, процедури и спрейове, за да се опитат да намалят омазняването с малко късмет и са заседнали в цикъл на миене на косата всеки ден, за да избегнат излизането от къщата с мазни, отпуснати кичури. Една жена казва, че е „разбила кода“ за премахване на мазнините между измиванията с прост хак, който ще ви струва £1. Тя шокира хората с необичайната си, но проста рутина за коса, тъй като успя да задържи мазнината в продължение на дни с трик, който отнема секунди.

Отивайки в TikTok , за да сподели тайната на косата си, Алекс Джеймс, която публикува под ръкохватката @ _alexjames , казва, че винаги се е борила сериозно с мазната коса, независимо колко пъти я мие. Но след като случайно се натъква на този променящ играта трик, косата й изглежда страхотно дни наред, преди да трябва да я измие отново.

Във вирусното си видео Алекс обясни: „Открих ключа, за да се уверя, че косата ви няма да се омазни след един ден, и ще го споделя с всички вас, защото чувствам, че това трябва да бъде на интернет.

„През целия си живот имам мазна коса, мазна коса, същия ден, когато се къпя. Мога да се къпя сутрин и докато си легна, косата ми е като маслена бомба.

  Момиче на 18 почина в стремежа си да изглежда като моделите от луксозните списания:

„Опитах да я тренирам. Когато Covid се случи, бях добре, това е моето време да тренирам косата си да не се омазнява след един ден. Не работи. Просто така работи косата ми и аз го приех.

„Опитах толкова много различни сухи шампоани, опитах толкова много различни методи, опитах да хидратирам скалпа си, опитах маски, опитах да не мия косата си със седмици, нищо не работи.“

След като изчерпа всички други възможности, Алекс се натъкна на необичаен трик, който напълно промени играта й на коса.

След като сложи сух шампоан в косата си и се втурна към класа в пот, тя осъзна, че потта в кичурите й кара косата й да се чувства много по-чиста, след като изсъхне на въздух.

„Стигнах до час и косата ми се изпоти малко, така че беше малко влажна и докато изсъхне на въздух, беше чиста и след това остана чиста още три дни.

„Сложете сухия шампоан в косата си, вземете малък спрей, намокрете косата си СЪС сухия шампоан в него.

„Къпя се един ден, косата ми е добре за един ден. Правя това преди да си легна, в деня, в който се къпя и след това косата ми издържа още три дни

„След като е напълно наситен, просто си лягате, след което изсъхва и сте добре“.

Докато Алекс купи спрей бутилка в Walmart в Щатите, можете да вземете такава в Обединеното кралство от Boots или Amazon за £1, което прави този хак супер евтин и лесен за изпълнение.

Обяснявайки друго предимство на малко известния хак, жената каза: „Не се усеща всичко зърнесто – знаете, че когато използвате сух шампоан и косата ви е цялата мръсна, мразя това, искам косата ми да се чувства чиста. Това кара косата ми да се чувства чиста и мога да измина четири дни между измиването на косата си. Невероятно е.“

  Бъpзa хaлвa бeз бpaшнo – пpeкpaceн дecepт зa мaлки и гoлeми:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *