четвъртък , септември 19 2024

Тя изхвърли цялото семейство на съпруга си от сватбата: „Бяхме унижени от това, което направиха“:

Когато отидем на сватба,повечето хора не биха се замислили дали да следват правилата,посочени от булката и младоженеца в поканата. Независимо дали става дума за дрескод, правила за водене на още един човек или без деца. И все пак една булка беше принудена да изгони цялото семейство на съпруга си от сватбата си. След като те умишлено пренебрегнаха нейните правила и „нарушиха“ нейните граници – което включваше явяване на събитието в бяло, съобщава Mirror.

Жената обясни, че семейството на нейния съпруг има дългогодишни сватбени традиции, които контрастират с повечето западни сватби. Включително правенето на домашна торта плаху вместо многослойна сватбена торта, гостите са облечени в бяло и всички деца в семейството се разхождат по нея. пътека с булката.

Булката и младоженецът се съгласиха семейството им да им направи домашна торта, но забраниха да носят бели костюми и решиха сватбата да е без деца. И докато смятаха, че желанията им са изпълнени, те бяха ужасени, когато семейството на младоженеца умишлено наруши всички правила .

В публикация в Reddit булката пише:. „Семейството на Бен има много странни традиции и през годините аз ги търпях и ги прегръщах. Те включват домашно приготвена торта вместо професионална сватбена торта, гости, облечени изцяло в бяло, и всички деца, които вървят по пътеката и хвърлят цветя, вместо да имат едно конкретно момиче или момче. 

Исках обаче сватбеният ми ден да е добър за всички, така че направихме някои компромиси. 

Можехме да ядем домашната торта, но двете страни трябваше да се разберат за вкуса и дизайна. Всеки можеше да носи каквото си иска, освен бяло и нямаше да има деца на сватбата. Говорихме и с двете ни семейства и всички те се съгласиха,че тези правила и граници са добри или поне така си мислехме.“

  Добър ли е бадемът за щитовидната жлеза? Ето я Истината:

В деня на сватбата семейството на булката беше „облечено подходящо“ и ясно следваше инструкциите, но семейството на младоженеца не го направи – тъй като те пристигнаха в бяло и доведоха всичките си деца. Тя добави: „Денят на сватбата дойде и моята страна от семейството беше подходящо облечена, нямаше деца, всичко вървеше страхотно. 

След това дойде семейството на Бен. Имаше много деца и бебета и всички бяха облечени изцяло в бяло. Очевидно техните традиции бяха по-важни от това, което исках. Само трима души всъщност спазваха правилата – съпрузите на братята и сестрите на Бен. Бен и аз бяхме смирени. Веднага ги изгонихме и оставихме тримата, които спазваха правилата, да останат, но те си тръгнаха с партньорите си, което не ни притесни.

 Сватбата вървеше нормално, но изглеждаше провалена. В крайна сметка отменихме тържеството, което трябваше да се проведе ден по-късно, защото някои членове на семейството му се промъкнаха вътре. След като се върнахме от медения си месец, и двамата бяхме скарани от членовете на семейството му и всъщност сега сме отбягвани. Чувствам се виновен, че не им позволих да практикуват традициите си.“

Коментарите под тази публикация бяха твърдо на страната на булката, като много от тях бяха объркани от действията на семейството. Един човек написа: „Това е вашата сватба и вашите правила. Можеха да поискат да ги включат, но трябваше да последват решението на булката и младоженеца.“

Докато друг потребител добави: „Вие и съпругът ви постигнахте компромис и всички страни трябваше да спазват границите, които сте поставили. Това е сватба, а не рожден ден. Аз лично не бих се съгласил дори на торта.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *