петък , септември 20 2024

Тези дрехи привличат най-много комарите: Ако се облечете така, те буквално ще се залепят за вас:

Знаете ли, че дрехите, които носите, могат да ви направят мишена за комари? Както се оказва – да, дрехите ви и ухапванията от комари са свързани. Може би не по начина, по който първоначално си помислихте.

Комарите са привлечени от определени неща, но дрехите като дрехи не са едно от тях. Това, което привлича вниманието им, е цветът на дрехите, които носите. Въпреки че цветът не е единственото нещо, което може да ги привлече, комарите го забелязват и са привлечени от него.

Тъмните цветове като черно, тъмно червено и тъмно синьо са склонни да се открояват повече на фона, което улеснява комарите да ги забележат, докато са на лов. Дали ще ви ухапят обаче не зависи само от цвета на дрехите ви.

Комарите също са привлечени от топлината и дъха, който издишваме. Фактори като телесната ви температура, кръвна група и дали сте пили алкохол или не, играят важна роля при избора на храна.

Ако искате да бъдете малко по-малко привлекателни за тези неприятни насекоми, изберете ярки цветове като бяло, пастелно или неутрално.

Запомнете: всяко предимство в борбата с комарите е добро.

  Може ли оризът да се развали

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *