четвъртък , септември 19 2024

Всеки избягал от селото, а тази баба е единственият човек, останал там, а причината е учудваща:

Да живееш сам в средата на селото е невероятно. Няма човек, с когото да си кажеш една дума, няма човек, който може да ти помогне, когато сте в беда. Бих казала, че е доста трудно да имаш такъв живот, но тази жена е на друго мнение.

Паолина Граси е родена през 1926 г. и сега тя ще бъде на 91 години и е последният човек, който живее в село Касали Сокраджио, което граничи с Швейцария.

Жената обича да припомня миналото си и как всичко там било пълно с живот. „Имаше ресторант, магазин, пекарна и основно училище. В моя клас имаше 36 деца. Когато съм се родила, три семейства са имали по10 деца всяко, „, казва жената.

Г-жа Граси има пет сестри, а тя е най-младата. Тя е преподавала в местното училище.

Въпреки това, сега няма кого да учи, дори и ако иска, откакто населението на това село и много други в цяла Италия изоставили земята си в търсене на нови възможности в големите градове.

Макар че, г-жа Граси не планира да напусне дома си, ето какво казва тя за условията на живот там: “ Мълчанието е прекрасно, особено през нощта. Извън това е напълно тъмно, но високо над небето е осеяно с хиляди звезди.

източник

  Обзалагам се, че не знаете за какво служи тази капак на пералнята ви – ще се удивите:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *