четвъртък , септември 19 2024

Мама все още кърми петгодишното си дете и се зарича да спира само когато то поиска:

29-годишната Лорън Маклауд роди първото си дете, Бауи, през август 2017 г. и се надяваше, че ще го кърми до двегодишна възраст, но сега се закле да спре само когато той е готов

Майка на две деца все още кърми най-голямото си дете, въпреки че е на пет години – и каза, че ще спре само когато той поиска, въпреки че троловете твърдят, че тя малтретира детето си.

29-годишната Лорън Маклауд роди първото си дете, Боуи, през август 2017 г. и го кърми като бебе – първоначално планираше да спре, когато той навърши две години.

Но когато Бауи достигна тази възраст, той не показа никакви признаци, че иска да се откаже от кърменето, така че майката продължи – дори след като роди дъщеря си Тигър Лили, която вече е на две, през май 2020 г.

Сега Лорън кърми и двете си деца – Бауи се храни три пъти седмично, сега той е по-голям, а Тигър Лили се храни „при поискване“.

Майката продължава да кърми децата си, тъй като смята, че кърмата е силен имунитет и голяма утеха – и дори е кърмила осеммесечното дете на приятелката си, за да може да го гледа.

Троловете я обвиниха в малтретиране на деца и казаха, че е „груба“ – твърдейки, че децата й са твърде големи, за да бъдат кърмени – но тя се закле да спре само когато децата й поискат.

  Може ли една къща да "pазболее" човек? Да, може и това са симптомите:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *