четвъртък , септември 19 2024

Изумена жена намира „много рядък диамант“ в градината и получава невероятни резултати от теста:

Една жена отиде в Reddit, за да сподели „много редкия“ диамант, който откри в цветните лехи на майка си след проливен дъжд. Сега тя иска да го вгради в годежен пръстен

Жена твърди, че е открила „много рядък“ диамант в градината си, след като проливен дъжд го е извадил на повърхността. Жената от Вирджиния, Америка, обясни как случайно се натъкнала на диаманта, след като забелязала нещо лъскаво в лехите на майка си.

Тя казва, че колекционира скъпоценни камъни и „красиви камъни“ от няколко години, но никога не е очаквала да намери истински диамант, особено в задната си градина. Споделяйки откритието си в Reddit , потребителят Butterfly_Heaven101 написа: „Намерих много рядък диамант. Само четири други диаманта са открити в историята на щата. Последният диамант е открит преди повече от 100 години през 1913 г.“

Тя добави: „Беше леко заровено, но стърчеше от земята. Много лъскаво, трудно ми е да го пропусна. Майка ми винаги е казвала, че имам орлови очи.

„По него също нямаше полепнала мръсотия, когато го извадих от земята. Това беше ден след силен дъжд.“

Жената потърси онлайн експерти, за да потвърди находката си, и проведе собствени тестове върху лъскавата скала, за да види дали това е истинската сделка.

Сега тя планира да го занесе на бижутер, за да определи ценното му тегло в карати.

Жената добави: „Тест за надраскване – надрасках дълбоко топаз (8), но топазът не можа да го издраска обратно. Това е най-малко 9 по твърдост.

  Уау! Сложих по една лъжичка в саксията и цветята буквално полудяха от цъфтеж:

„Тест с ултравиолетова светлина – свети в синьо (сапфирите обикновено не произвеждат флуоресценция и ако го направи, цветът ще бъде розово/червен).

„Диамантен тестер – издаде звуков сигнал и изгасна (диамант положителен).“

След като бе попитана дали смята да го задържи или продаде, тя сподели намерението си да вгради диаманта в годежен пръстен.

Тя добави: „Бих искала да го изрежа и фасетирам за бъдещ годежен пръстен, но в същото време може би просто го сложете на пръстен и го оставете естествен.“

Докато повечето потребители я поздравяваха за забележителната й находка, други се шегуваха, че всички във Вирджиния внезапно прекопават градините си с надеждата да намерят диамант.

Един потребител каза: „Жителите на Вирджиния бързат да купуват метални детектори.“

Друг потребител добави: „Не ме карайте да изтичам в двора си, за да отида да търся диаманти сега.“

Трети потребител каза: „Това наистина ми дава известен стимул да градинарам повече тази пролет.“

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *