вторник , октомври 22 2024

Двуметрово куче, изгонено от училище за кученца, защото седеше на по-малки кученца в класа си:

Нюфаундлендът Франклин е само на една година, но вече тежи огромните девет стоуна. Той мисли, че е „малко кученце в скута“ и се катери по всичките си собственици и други кучета

„Непохватен“ 2-метров нюфаундленд беше изгонен от училище за кученца, защото седеше върху по-малките кучета в класа си. Едногодишният Франклин все още мисли, че е кученце, въпреки че вече тежи девет стоуна – и обикновено се измъква да прави каквото си иска, заради „мечешкия“ си ръст.

Собственичката Шона Конърс попречи на предишни домашни любимци да скачат по нейните дивани, но Франклин се чувства удобно, където и когато пожелае. Вирусно видео показва как той се простира в скута на съпруга й Травис Конърс, докато ляга на дивана, преди да вдигне гигантските си задни лапи, за да застане по корем.

47-годишният Травис може да бъде чут да крещи от болка, докато гигантското куче се движи наоколо, сякаш иска да се настани, и след това се спуска, за да седне на гърдите му, докато гледа невинно към камерата.

Обърканата Шона казва, че Франклин „мисли, че е малко кученце в скута“, така че се притеснява, че диванът й ще се счупи през новата година, когато той порасне напълно и може да тежи цели 14 стоуна.

Въпреки че твърди, че „знаеше за какво се записва“, 41-годишната признава, че има „много работа“ и те се опитват да го опитомят „ден след ден“.

Франклин е висок шест фута, когато се изправи на задните си крака и семейството – включително децата Алис и Пейдж Конърс, и двете на 18 – дори трябва да чисти лигите по таваните.

  Само с един замах: Жената, която обожавах, разби живота ми завинаги:

Неговото „отношение на бик в магазин за порцелан“ го кара да троши чаши, да бута мебели и да разклаща масата за хранене по време на семейното хранене в търсене на остатъци или някоя от любимите си играчки.

„Непохватното“ куче дори беше изгонено от училище за кученца, защото седеше върху по-малки кучета по време на игра и беше сравнявано с бивол и мечка от потребителите на TikTok.

Шона от Нова Скотия, Канада, каза: „Той няма представа колко е голям. Мисли се за малко кученце.

„Трудно е да кажа „не“, когато иска да се гушка. Трудно е да го спра, защото има място да се покатери там. Притеснявам се, че диванът ми ще се огъне, защото той е много тежък.

„С предишните кучета никога не бихме ги пуснали върху мебелите, но той е много решителен и упорит, така че прави каквото си иска.

„Изгониха го от класа за кученца, защото беше по-голям от другите кучета и сядаше върху тях по време на игра. Определено е тромав.

„Всички казват, че той би бил толкова гальовен, сладък и забавен да го има, но те са много работа. Поемаме го ден след ден.

„Знаехме за какво се записваме, но си мислиш, че си подготвен и къщата ти е защитена от кученца, но забравяш, че той ще бъде толкова висок и ще прави каквото си иска.

„Понякога той ще мине през стаята и ще избута нещата от пътя, сякаш са нищо. Ако има трохи храна или играчка зад предмет, като дивана или масичката за кафе, той се мести.

  Бабите знаеха всичко: Този стар сладкарски трик ще направи всеки сладък сладкиш перфектен - просто добавете това към тестото:

„Дори да го води на разходка в квартала, той иска да си играе с малки кучета, но той е твърде голям за тях и те биха летели. Той би ги смачкал.

„Той е бик в магазин за порцелан. Той не иска да бъде разрушителен, но е толкова голям и опашката му е толкова пухкава, че не можем да държим нищо на масичката за кафе, защото те са склонни да летят.

„Нашите рефлекси определено се подобриха през изминалата година, за да спестяваме най-малко. Хващане на очила и подобни неща.

„Той е твърде голям, за да се побере под масата в трапезарията, за да търси остатъци, но това не му пречи да опитва. Масата се тресе и всеки трябва да вземе чиниите си.

„Когато децата се приберат, той тича към тях и понякога ги събаря.

Той предпочита да лежи на пода, но ако някой е на дивана и той иска да се гушка, той ще се гушка и ти нямаш право на думата.“

Шона казва, че Франклин вече е достатъчно висок, за да отпусне глава на кухненския плот, но той не краде храната на семейството си, защото е доволен от техните остатъци.

Тя купи Франклин от развъдчик през март, два месеца след раждането му през януари, защото искаха голямо куче, което да подхожда на семейството, което е над 5 фута 10 инча.

Майката смята, че перфектната комбинация от сладост и големината му е довела до популярността му онлайн и мнозина коментираха нейното вирусно видео, шегувайки се, че има мечка гризли или бивол в къщата.

  8 начина да поддържате къщата си топла през студените дни, като спестявате пари:

Видеото на Травис, мачкан от Франклин, е гледано 27 милиона пъти и е спечелило повече от два милиона харесвания и 13 000 коментара.

Един коментира: „Големите кучета или не се интересуват, че са големи, или нямат представа, че са големи.“

Друг се пошегува: „Да, татко, аз съм кученце“.

https://get-latest.convrse.media/?url=https%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fweird-news%2Fsix-foot-dog-kicked-out-28875871%3Fint_source%3Dnba&cre=bottom&cip=39&view=web

Трети каза: „Имах ужасен ден и това ме спря да плача. Благодаря.“

Един притеснен потребител попита: „Ребрата му добре ли са?“

Прочетете също

Билкарката Катя Иванова: Нещо страшно става. Аз съм изумена:

– Г-жо Иванова, от кога се занимавате с билкарство? – От 1984 г. досега се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *