четвъртък , септември 19 2024

„Майка ми развали партито за рождения ми ден – след това каза, че съм я засрамила, като съм избягала“:

Една жена остана бесна, след като майка й умишлено пренебрегна молбата й да няма торта на рождения й ден – и след това я нарече незряла, след като тя изхвърча

Вашият рожден ден е един от малкото дни в годината, когато ви е позволено да бъдете малко егоистични и да правите нещата, които искате – независимо дали организирате парти или си стоите вкъщи.

Но една жена остана бясна, след като майка й умишлено пренебрегна молбата й да няма торта на рождения й ден , за да зарадва гостите си.

Жената обясни, че в момента е бременна и има гестационен диабет, така че е следила внимателно нивата на захарта си и е спазвала строга диета, за да „пази бебето си в безопасност“.

Така че, когато майка й попита каква торта би искала за рожден ден, жената каза, че би предпочела вместо това дъска със сирене или купа ягоди и сметана, тъй като няма да може да яде никаква торта.

Въпреки това, когато пристигна на партито за рождения си ден, тя откри, че майка й е направила пълни със захар кексчета и не е донесла нищо, което жената всъщност може да яде – така че тя излезе.

В публикация в Reddit тя каза: „Бременна съм с второто си дете и имам гестационен диабет и спазвам доста строга диета, за да предпазя бебето си.

„Както и да е, беше рожденият ми ден няколко дни преди Коледа. Майка ми е наистина добър готвач и пекар и е традиция тя да ни пита каква торта искаме на рождения си ден. Казах, че съм диабетик, така че, моля, мога ли да си взема една от онези платки със сирене, които вместо това приличат на торта. Тя каза, че „хората искат нещо сладко“, затова предложих ягоди и бита сметана, които мога да ям.

  Ученичка от Карлово разплака социалната мрежа със стихотворение за дядо Добри:

„На моето парти тя вади сладки кексчета.

„Обикновено се опитвам просто да го изсмуквам и се опитвам да не бъда досадният човек, който се опитва да накара всички останали да страдат за диетата ми. Всъщност тихо просто не бих ял нищо, което не е подходящо за останалата част от партито и наистина приемах факта, че всички останали се напиваха, когато аз очевидно не мога.

„Това обаче беше прекалено много за мен. Така че, когато кексчетата бяха сервирани, аз тихо отидох и седнах в другата стая. Съпругът ми дойде, ме намери и седна с мен.“

Въпреки че не напусна партито напълно, майката на жената беше бясна на нея и каза, че е „неудобно“, че е напуснала стаята точно когато гостите й се готвеха да й пеят Честит рожден ден.

Тя добави: „Мама вече е разстроена и казва, че е било неудобно, че щяха да пеят Честит рожден ден, а аз не бях там. Знам, че беше незряло, но съм сърдита и бременна, а освен това имам Коледен рожден ден, така че вече имам няколко прекъсвания за рождения ми ден, който се губи.“

В редакция жената също така добави, че майка й не е приготвила платото със сирене или ягодите, които е поискала в допълнение към тортите, а вместо това е пренебрегнала желанията й и е донесла само кексчетата.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *